Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarský granadýr

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

27. 7. 2012 14:43

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie177 kJ / 42 kcal
Bílkoviny1,24 g
Tuky0,25 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já osobně mám na tom ráda ještě kečup;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Shayma

28. 1. 2013 21:05

anubis:dle oka ;-)

anubis

28. 1. 2013 01:12

Kolik brambor?

Shayma

25. 11. 2012 17:10

Olinka5555:Jasný,ty těstoviny by měly být domácí,ale s trochou obmněny to je taky moc dobré ;-)

Olinka5555

25. 11. 2012 11:42

Znám to od kamarádky už leta, ona to zná od svého dědečka, který měl zájezdní hostinec a že to vařívali už za 1. sv. války. Postup stejný, jen těstoviny domácí (ony tenkrát ani jiné nebyly, ale hodně papriky, bez sýra, ale s kyselou okurkou.
Je to moc dobré a i ten sýr si tam dovedu představit. Posílám bodík.:yes:

chocolate chocolate

27. 7. 2012 22:42

tejaja:A co těch stopadesát variací na obyčejný knedlík s vejcem;-)



























l

Shayma

27. 7. 2012 22:38

tejaja:znova dodávám, že ten kečup je muj dodatek...

tejaja tejaja

27. 7. 2012 21:03

Shayma: To je možné, lenže to potom nazvem inak a nie ako maďarské...

Shayma

27. 7. 2012 20:14

Iness:znám spoustu lidí, co si dávají jenom samotný kečup na chleba;-):-))...Ale proč né? :-)

Iness Iness

27. 7. 2012 17:50

chocolate:
Tak naše Lucie kdyby mohla, tak si dá kečup i na buchtu:-D;-)

chocolate chocolate

27. 7. 2012 17:47

Shayma:Můžu tě uklidnit, moje dcera by si tam kečup a sýr určitě dala také;-).+3

Shayma

27. 7. 2012 17:42

Mám maďarské kořeny a tento recept mě naučila moje babička. Pravdou je, že v originále se těstoviny dělají domácí, ale já je kupuji;-)...Ten sýr a kečup je už jen můj přídavek:-8

chocolate chocolate

27. 7. 2012 17:28

Já mám v letním období home office, takže mi jako kulisa jede TV Paprika:-D a zrovna tento týden vařil jejich kuchař Zsolt Serényi grenadýr, snad jen cibuli opékal na sádle a fleky dělal domácí.Kečup a sýr tam samozřejmě nedával.Takže tohle bude zjednodušená verze.
Myslím, že jako Maďar o tom snad něco ví;-).
Jen bych neřekla, že to je redukční recept.

Klara Klara

27. 7. 2012 17:18

Nedá mi neohlásiť sa. Maďarská tu môže byť snáď jedine paprika, ale aj to, kto vie? Maďari by takýmto cestovinám svoje meno určite nedali. A vôbec, keď už granadýr, tak poctivé, doma robené fliačky z hrubej múky.:no::no:

BILKOVAI BILKOVAI

27. 7. 2012 17:16

Terezko, že by ten sýr?:-)) Ne vážně. Toto jídlo mám moc ráda, i když mě nenapadlo na to dát sýr, ale proč ne? Dávám bodíka:yes:

tejaja tejaja

27. 7. 2012 16:24

Prosím, a čo je na tom maďarské ? ;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: maďarský chléb jídlo granadýr maďarský kečup recept na nejlepší langoše na sv t maďarský chleba madarsky chleb recept recept na maďarský chléb pokrm granadyr zsolt serenyi granadyr jidlo maďarský grenádýr recepty z mad´arské kuchyně madarsky syr maďarská snídaně maďarský chléb recepty maďarsky - syrečkem ? maďarské jídlo brambory s těstovinami maďarské recepty +granadyr granydýr

Suroviny: těstoviny kolínka, brambory, cibule, olej, sůl, pepř, paprika sušená sladká, sýr nastrouhaný, okurky sterilované

TopRecepty.cz

Maďarský granadýr

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8WVo