Italský štrúdl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Já dávám sypké směsi do spodní části víc a na vršek méně.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 6. 2014 08:07
Ja to poznám ako "sypaný štrůdl". V podstate je to obdoba švédskeho tvarohového koláča.
21. 6. 2014 07:47
No, "italsky strudl" to urcite neni. Sice je to v uvozovkach, ale Italove (v Jiznim Tyrolsku) strudl delaji presne stejne jako Rakusane ci Cesi, tedy toceny a tazeny.
21. 6. 2014 00:23
Těm sypkým směsím moc neholduju,ale tohle se tváří docela dobře, asi vyzkouším
28. 7. 2012 13:56
Vyskoušela jsem,moc dobré,jednoduché a dala jsem jen 15 dkg cukru,MNˇAMKA
27. 7. 2012 22:07
Pája: Vše se opravdu spojí a upeče.Poprvé jsem také čekala co z toho bude, ale povedlo. Kysanou smetanu dávám jednu 200 gramovou.
27. 7. 2012 15:25
26. 7. 2012 15:15
Zajímavé, a opravdu je to dole upečené - spojené? Nechutná to po mouce?
A kolik té kysané smetany?
A kolik té kysané smetany?
26. 7. 2012 06:20
Recept znám od dcery, děláme řezy často, jsou jednoduché, rychlé a jedlé
25. 7. 2012 22:10
uloženo
25. 7. 2012 18:34
už to ukládám.. velmi zajímavé
25. 7. 2012 18:27
Zajímavé, to jsem ještě nikde nečetla, neviděla a určitě ani nejedla
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 2 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 5 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 6 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 14 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 21 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno 22. 4. 2024 12:44
Právě bylo uvařeno:
Nejlepší špenát
simei uvařila před 1 hodinou
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 1 hodinou
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 1 hodinou
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 1 hodinou
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 2 hodinami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 4 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Hell’s Kitchen Česko se chystá na obrazovky Novy: Vítěz dostane dva a půl milionu korun a práci u Kašpárka, říká producent
Další recepty
Tématické fráze: strudl z kysane smetany štrudl tyrolsko sypany strudl italské moučníky a řezy recepty italský jablečný štrudl kuchařka pro dceru štrůdl strudl kucharka pro dceru štrůdl ze smetany tyrolsky strudl italske rezy zajímavý štrůdl štrůdl kucharka pro dceru - jablecny zavin jablečný závin kuchařka pro dceru štrúdl s kysanou smetanou jablecny štrůdl z tyrolska štrůdl tyrolsko recept italskystrudl kucharka pro dceru jablkovy závin italsky jablkovy štrůdl
Suroviny: mouka polohrubá, cukr moučkový, kypřící prášek, tvaroh, rozinky, smetana kysaná, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, vanilka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
11 názorů