Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí terina s pistáciemi

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 5. 2012 16:06

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 310 kJ / 2 225 kcal
Bílkoviny111,31 g
Tuky179,81 g
Vláknina9,40 g
Cholesterol 684 mg
Sodík 2,19 g
Sůl5,37 g
Sacharidy36,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

*Podával jsem se šťouchanými bramborami s jarní cibulkou.

*Lze podávat i s rýží a myslím že by to bylo poživatelné i s houskovým knedlíkem, ale to nemám odzkoušené.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Miquel Miquel

6. 3. 2016 17:36

Jana Remkova: :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 3. 2016 13:31

Bože, to je nádhera!:yes:

Miquel Miquel

27. 5. 2012 21:23

Děkuji:-K
rebeka:nepasíroval jsem, ale cedil;-) , mě se zase líbí tvé recepty a super fotky ;-) :yes: i když ne vždy stíhám vše zhlídnout a komentovat:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 5. 2012 22:41

Krásné jídlo,parádní foto:-K+:yes::-p

Pajaska Pajaska

26. 5. 2012 19:25

Opět pastva pro oko a následně chuťové buňky.Ani snad nemáš recept,který by se mi nelíbil.A asi bych si tohoto dala 2x nášup.:-)):yes:

rebeka rebeka

26. 5. 2012 18:32

Miquel: opět nádhera z tvé kuchyně:yes::yes::yes::yes: mě se ten rustikální zjev líbí, taky bych nepasírovala;-)
překrásné dílko, úžasné foto:-K:-):-) mám moc ráda tvé recepty:-)

Miquel Miquel

24. 5. 2012 18:36

Děkuji všem za komentáře a body:-K
spagetka: já myslím že ten knedlík by k tomu docela šel, jelikož je k tomu smetanová omáčka;-)
rozmarynaH: mohlo by se to i propasírovat, ale není to nutné, recept uvádím tak jak ho mám napsaný ;-)

rozmarynaH rozmarynaH

24. 5. 2012 09:28

Miqueli, není škoda tu omáčku jen přecedit. Já bych jí asi propasírovala:-* Chválím recept, dala bych si terinu se šťouchanými bramborami, protože jsem bramborová. Posílám bodík:yes:

spagetka spagetka

24. 5. 2012 05:54

Pistácie miluju, můžu na kila (začínám dobře cooo:-D:-D)ale vážně, ukládám a udělám zřejmě tento víkend :-p:-p:yes::yes:
Zvolím taky ty brambory, ty houskový knedle mi tam nějak neseděj;-):-p:yes::yes:

Miquel Miquel

23. 5. 2012 20:52

Kanyla:Ano ty bílky se dávají tekuté, nenašlehané.

nofrona

23. 5. 2012 20:00

:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

23. 5. 2012 19:17

Luxuuus :-O:-p:yes:

Kanyla

23. 5. 2012 16:56

Krásný recept!!! Nemaje mlýnek na maso, tak trochu smutním, nicméně kdyby náhodou někdy - ty bílky se do masa dávají tekuté, nenašlehané na sníh? Děkuju ;-)

maris maris

23. 5. 2012 16:41

To je nádhera:yes::-)+

suslajda suslajda

23. 5. 2012 16:37

:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí terina terina recept domácí terina z masa masová terina drůbeží terina recept na terinu terina z kuřecího masa masová terina recept bramborová terina kuřecí terina recept terina teriny recepty terina recepty masové teriny terina z kuřecích prsou recept terina masová terina recepty terina z kuřete kuřecí terina recepty terina kureci

Suroviny: prsa kuřecí, slanina anglická, vejce, bílek, smetana ke šlehání, ořechy pistácie, pepř, sůl, máslo, cibule, mrkev, olej olivový, protlak rajčatový, mouka hladká, smetana, tymián čerstvý, bobkový list, pepř, sůl, vývar kuřecí, estragon

TopRecepty.cz

Kuřecí terina s pistáciemi

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yryp