Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

22. 5. 2012 18:43

Suroviny

Porce: 6-8

Nutriční hodnoty

Energie15 539 kJ / 3 714 kcal
Bílkoviny383,38 g
Tuky176,84 g
Vláknina29,78 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 7,77 g
Sůl17,85 g
Sacharidy135,51 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Sancocho je dominikánské národní jídlo. Tato polévková mísa se obvykle připravuje k zvláštním příležitostem. Její příprava je zdlouhavá a jídlo obsahuje mnoho přísad. Během dušení se Dominikánci baví s přáteli, pijí karibský rum a pivo Presidente.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

23. 5. 2012 20:22

:-p:-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

23. 5. 2012 07:28

To vypadá velice lákavě :-p

1974andrea 1974andrea

22. 5. 2012 19:35

No ty brďo, takovýho masíčka, to by se bříško pomělo:-D:-)):yes:

evosheek evosheek

22. 5. 2012 19:31

vseumel:
NO SAMOZŘEJMĚ, ŘEZAT, ŘEZAT A ŘEZAT. JAKO PŘI VÝCHOVĚ.:-D:-D

vseumel

22. 5. 2012 19:29

To určitě bude dobré a to maso asi nakrájet, ne? I tak bych musela použít asi kovovou dětskou vaničku co byla u prarodičů.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak rezat maso polevka sancocho sankocho san cocho jak řezat hovězí maso sansocho jak řezat maso po karibské maso jehněčí san cocho jidlo pokrm sancocho sancocho polévka recept dušená salsa vepřovo-jehněčí klobásy kilo jehněčího jak řezt hovězí maso dominikanska kuchyme sancocho,recept kuřecí maso 7 bylin

Suroviny: maso jehněčí, klobása, bůček, maso hovězí, kuře, žebra, šunka, citron, česnek, olej, pepř zelený, cibule, celer řapíkatý, brambory, kapary, kukuřice sterilovaná, koření oregáno, tymián, koriandr, ocet, tabasco

TopRecepty.cz

Sancocho de Siete Carnes (Sedm dušených mas)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x86r