Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 996 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,62 g |
Tuky | 64,07 g |
Vláknina | 28,28 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,69 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 96,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 8. 2013 20:09
30. 8. 2013 19:43
Sice jsou ty komentáře rok starý, ale mě to nedá. Mam z téhle diskuse pocit, že se koukǎte na špatné pořady a čtete nějaké jiné články. Chcete si uvařit něco novýho a dobrýho nebo si naladit pořad o spisovné češtině ? To je jako kdybyste chtěli od doktora co vam právě zachránil život, aby vám nastavil rámě a šel s vámi na procházku po parku. Tak buď se na to nekoukejte, máte možnost přepnout a nebo si nestěžujte. Což je typickou vlastností čechů ovšem.
21. 5. 2012 14:44
Iljusa: ano, ano, kde jsou ty časy, kdy v rádiu a posléze i v TV se mluvilo spisovně. To se hezky poslouchalo.
21. 5. 2012 08:32
Nadja: Tak to jsme na tom stejně, přímo nesnáším ty jeho výrazy - zvláště jsem alergická na jeho "oliváč" Přesně jako ty - přepínám jinam.
21. 5. 2012 01:29
děvčata, děkuji.
Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.
Petra Ku.: toho bouchacího kuchaře jsem několikrát viděla, ale právě ty jeho hlášky nesnáším - všechno někam bouchne, hází, je to vytuněný apod. Jakmile se objeví, přepínám, je-li kam, nebo vypínám. Zrovna tak nemusím Babicu a už vůbec ne sprostého Pohlreicha. Ten příšerný výraz vytuněný už používají i vnoučata a když je slyším, tak rostu a ruka mě pořádně svrbí.
20. 5. 2012 20:17
20. 5. 2012 20:02
Díky všem
20. 5. 2012 20:00
Eliza: je to upravený buřtgulášek ano,Elí a díky
20. 5. 2012 19:45
Hm, taky mě hned napadlo, že je to buřtgulášek upravený pro hodně dobrou restauraci...
20. 5. 2012 15:15
Nadja: je to jen rozmarýnek na ozdobu Nadi
20. 5. 2012 14:26
Nadja: určitě to bude rozmarýn
20. 5. 2012 14:05
Nadja: Nadi, to je hláška mého oblíbeného kuchaře Radka Kašpárka, co vaří na TV Barandov v pořadu "Co bude dnes k večeři" Já to nevymyslela, ale líbí se mi to,stejně jako ostatní jeho hlášky
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
Vytuněnej = vylepšenej, o třídu výš... Aspoň tak to já chápu
20. 5. 2012 13:02
myško, cos vařila kašičku, co to z toho gulášku roste? Nejprve jsem myslela, že cibulka nebo česnek, příp. rozmarýn, ale lístky to má světlé, jen okraje jsou tmavěji zelené - tak nevím, tápu.
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.
Brgulášek dělávám, když je lednice vymetená, pospíchám a nechce se mi na nákup. Jen nedávám houby - část rodiny je nejí.
Petra Ku: - chválíš "vytuněnej" gulášek - ale nezaznamenala jsem tam ten tuňák.
20. 5. 2012 12:29
Vyzerá to moc jedle
20. 5. 2012 11:07
dělám podobně, říkám tomu co lednice dá klobásku, párek, anglickou
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 11 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 12 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Halušky s brynzou pro Dášenku
Franibald uvařila před 1 hodinou
Losos s hořčično-smetanovou omáčkou
pvpa@email.cz uvařila před 2 hodinami
Pikantní krkovice na žampionech
MirkaD uvařila před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Krupičková polévka s libečkem
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Ananasová buchta
Yvona uvařil před 4 hodinami
Vepřové koleno v pomalém hrnci
Pacucha uvařila před 4 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Okina uvařila před 4 hodinami
Nadýchané věnečky (50 ks)
Alhana uvařila před 6 hodinami
Cikánský řízek
eliskac uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Náš život s celiakií: Upekla jsem mandlový koláč podle receptu Josefa Maršálka. Áňa z něj byla nadšená
Recepty a triky na nejlepší halloweenské cukrovinky rozhodně pobaví děti. I dospělí si s nimi až strašidelně rádi zamlsají
Gulášový kotlík: Máme pro vás základní přehled, podle čeho vybrat ten nejvhodnější
Další recepty
Tématické fráze: co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov recepty barandov tv co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři tv barandov co bude dnes k večeři recepty bramborový guláš de luxe buřt guláš radka kašpárka tv barandov tv barandov recepty výborný guláš z hlívy s klobásou barandov recepty barandov co bude dnes k večeři radek kašpárek co bude dnes k večeři recepty www barandov co bude dnes k večeři barandov recepty tv barandov barandov tv co bude dnes k večeři recepty barandov co bude dnes k večeři recepty barandov tv barandov.cz
Suroviny: brambory, hlíva ústřičná, olej, uzenina, cibulka jarní, pasta papriková, paprika čerstvá žlutá, česnek, majoránka, sůl, pepř, koření houbová variace, mouka hladká, vývar zeleninový
Gulášový mix z brambor, paprik a výborné uzeniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWNO
23 názorů