Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím(srdíčko je z papiňáku)

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

28. 6. 2012 23:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 561 kJ / 1 568 kcal
Bílkoviny23,06 g
Tuky128,09 g
Vláknina34,75 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,66 g
Sůl6,88 g
Sacharidy66,89 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

My jsme doma na stravu pouze dva,ale hovězí srdíčko dávám vždy vařit celé(cca 1ks/1,10kg to se potom krásně mlsá s křenem,nebo s hořčicí)Lze použít i ke koprovce,nebo rajdě,nebo k jiné omáčce, nebo nadrobno pokrájet a vmíchat do uvařené rýže společně se zeleninou jako rizoto.A pokud vás u televize bude honit mlsná,je to to pravé na zakousnutí:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

30. 6. 2012 16:09

Srdíčko jsem nevařila ani nepamatuju tohle vypadá moc jedle:yes::yes:+11

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 6. 2012 09:17

Děkuji za hezké komentáře:-):-K

nofrona

29. 6. 2012 20:53

Srdíčko, to jooo:-p:yes::yes:

jarka skrobakova

29. 6. 2012 17:08

moc pěkný rcp:-p:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 6. 2012 13:47

To je bašta asi, srdce máme rádi,dlouho jsme ho neměli,bod letí:-K:-K

hanahcotton hanahcotton

29. 6. 2012 13:25

:yes::yes:srdíčko už jsem dlouho nedělala...:yes::yes::yes:

Colombo65 Colombo65

29. 6. 2012 10:47

Vynikající pokrm - vnitřnosti milujeme.;-);-);-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 6. 2012 10:31

Já to mám moc ráda, ale Láďa ne. Škoda, recept se mi moc líbí:-p

Bibinka Bibinka

29. 6. 2012 09:06

Aničko,srdíčka jsou u nás oblíbená, ať už je to hovězí, nebo vepřové a mají moc dobré masíko. Doplněné kedlubnovým zelím, tak to už dává dohromady gurmánskou chuť:-p Dávám ti 4.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak dlouho vařit hovězí srdce jak dlouho vařit vepřove srdce v papináku jak dlouho se vari hovezi srdce hovezi srdicko hovězí srdce recept jak vařit hovězí srdce jak dlouho se vaří srdce jak dlouho varit srdce v papinaku vařené hovězí srdce hovězí srdce doba vaření doba vaření srdce hovězí srdce recepty na hovězí srdce hovězí srdce recepty co se vari z hoveziho srdce doplněné dušenými houbami vařit hovězí srdce jak dlouho se vaři v papinaku srdce hovězí na cibulkách vepřové srdce doba varu

Suroviny: srdce hovězí, zelenina kořenová, libeček, cibule, česnek, pepř, sůl, voda, srdce hovězí, slanina uzená, cibule, masox, voda, kedlubna, slanina, jablko, ocet, sůl, pepř mletý, voda

TopRecepty.cz

Hovězí srdce na cibulce s kedlubnovým zelím(srdíčko je z papiňáku)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Kz2G