Holandský mletý řízek se sýrem
Šťavnaté maso se sýrem, obalené v trojobalu, to jsou holandské řízky. Sice nejsou tak úplně holandské, ale lahodné a rychle hotové bezpochyby ano. Tyto jsou navíc extra šťavnaté díky použité smetaně. Můžete je smažit i péct v troubě, výborně chutnají s přidanou petrželkou.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 13 070 kJ / 3 124 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,18 g |
Tuky | 258,26 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 805 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,56 g |
Sacharidy | 29,70 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 2. 2016 11:49
Potřebovala jsem nějak upotřebit tučnější odřezky z plecka a tak jsem sáhla po tomto receptu. Po propracování jsem do masa rovnou vmíchala i sýr a nechala v lednici do druhého dne. Spolu s kaší a salátem to bylo výtečné. Přidávám bodík
6. 2. 2016 22:13
Výborný řízek.Asi nejlepší recept co jsem našla.Směs byla dobře tuhá a nerozpadala se.Dala jsem zakysanou smetanu,místo sladké smetany.
3. 10. 2015 05:37
Ahojte kuchtíci bramborová kaše a tatarská omáčka to vůbec k sobě nejde
5. 7. 2015 10:02
Nějak si nedokážu představit spojení bramborové kaše a tatarky ale jinak super receptík Já akorát přidávám dva stroužky česneku a obaluju bez mouky a vejce rovnou jen ve strouhance.Směs mi krásně drží i tak
3. 7. 2015 16:04
Dobrý den.Výborný recept.Použil jsem dopotučení bez vajíčka do směsi.Smetanu doporučuji je určitě lepší než obyčejné mléko.Jako přílohu uvádím nové brambory uvařené s kmínem a okurkový salát.Brambory omastíme buď olejem ze smažení,anebo máslem.Dobrou chuť.
1. 7. 2015 13:43
Super recept, moc jsme si pochutnali
9. 4. 2015 11:45
Super luxusní fotky, tak obyčejné věci.
5. 4. 2015 16:46
dělala jsem mleté řízky i z kuřecího masa s nivou, je třeba je lehce ochutit, výborné, dietnígrunertova.dana@seznam.cz
1. 4. 2015 18:30
řízek
29. 3. 2015 12:37
Vážení,
zkuste inovovat-namísto vepřového jsem použila mleté krůtí maso,přidala jsem kousek nastrouhaného uzeného boku,mírně jsem opepřila,nastrouhala muškátový oříšek,vejce jsem dala kvůli tomu,aby směs vázala a nebylo ani zapotřebí,aby směs delší čas odpočívala.
zkuste inovovat-namísto vepřového jsem použila mleté krůtí maso,přidala jsem kousek nastrouhaného uzeného boku,mírně jsem opepřila,nastrouhala muškátový oříšek,vejce jsem dala kvůli tomu,aby směs vázala a nebylo ani zapotřebí,aby směs delší čas odpočívala.
7. 12. 2014 11:30
pindrush:Tak tak...recept je letitý, dělal se vždy už od děství po celé republice---stačí opravdu mléko---a důležité je toto---VEJCE do směsi nepatří vůbec!!!to je na obalování---jinak oříšek nemusí být a fakt opatrně--ale tento recept je ten starý dobrý a děláme to tak...
6. 12. 2014 17:32
Dělám je a jsou mňamkové vždycky,jsou křehké a šťavnaté.......
6. 12. 2014 10:27
Smetana je zbytečná,stačí mleté maso zalít mlékem tak aby bylo zcela ponořené a nechat do druhého dne zaležet. Maso zkřehne . Vajíčko nedávám. A sýr vmíchávat po troškách aby se lépe zapracoval.Koření: sůl, pepř a muškát. oříšek-pozor s tím to nepřehnat ! Je dost výrazný. Dělat raději menší bochánky a obalit v trojobalu jako řízky
15. 11. 2014 13:28
Výborný!
16. 10. 2014 08:47
Dělal jsem podobně. Přidávám foto a odkaz na fotopostup http://sladkyaslanydulceysaladodomains.tumblr.com/...
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 5 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 45 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 1 hodinou
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 1 hodinou
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 2 hodinami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Jako v peřince: Savojský řízek je šťavnatý a měkoučký díky speciálnímu obalování. S bramborovým salátem nemá chybu
Holandský řízek: 7 tipů, jak jej mít perfektní. Důležitý je druh masa i množství sýra
Další recepty
Tématické fráze: holandske rizky z mleteho masa holándský řizek mlety řízek se syrem mletý řízek holandské řízky se sýrem mlete rizky se syrem recept na holandsky rizek krůtí mleté holandské řízky holandske mlete rizky se syrem holandsky rizek recept mlété řízky holandský řízek z mletého masa recept na mleté řízky se sýrem recept na holandské řízky recepty z mletého masa holandský řízek mleté řízky ze sýrem mletý řízek ze sýrem holandské řízky z mletého masa v troubě holandské řízky mlety rizek recept
Suroviny: bok vepřový, sýr strouhaný, vejce, bylinky, smetana na vaření, ořech muškátový, sůl, vejce, mouka hladká, strouhanka, olej
Holandský mletý řízek se sýrem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lXkV
58 názorů