Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bublanina pro začátečníky

Snadná bublanina je jedním z nejčastěji pečených moučníků v našich domácnostech. Nadýchané těsto z vyšlehaného sněhu doplní libovolné ovoce, třeba to, které zrovna posbíráme na zahrádce. Po upečení stačí pocukrovat, stejně zmizí v cukuletu.

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

8. 6. 2012 15:09

Suroviny pro 1 plech

1 plech

plech 35x25 cm

Nutriční hodnoty

Energie7 339 kJ / 1 754 kcal
Bílkoviny50,42 g
Tuky33,05 g
Vláknina11,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 817 mg
Sůl1,84 g
Sacharidy307,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Bublanina je pro okamžitou konzumaci! Proto je recept jenom na 4 vejce. Pro bublaninu jahodovou do sněhu zašlehat 1 vanilkový cukr, v žádném případě citronovou kůru.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 18:35

rebeka:Rebi tak já ji sem picnu.Taková zde není jedna je trošičku podobná a tu tam přiložím ! :-)Kdy se má péct, když ne teď ! :-p:-8:-D:-))

rebeka rebeka

8. 6. 2012 18:24

Veronika.Hrozna: tak příště, ju;-):-?:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 18:20

rebeka: No vidíš,do kufru by se jedno těsto vešlo!

rebeka rebeka

8. 6. 2012 18:20

Veronika.Hrozna::-D:-D:-D jenom ho sem dej:-!:-! je jasné, že to byla dobrota ohromná;-):-p:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 18:18

rebeka:Pro zručné hospodyňky mám jiný bublaninový recept ! Ale ,dnes ho sem nedám ! Dneska jsem ho pekla ve dvě odpoledne a už nemám co fotit ,byl tady syn s manželkou a přinesli si krabici a zbytek jsem dorazila já!;-( Takže jestli chcete odfotím prázdnej plech,jo pardon zbyl na něm ještě papít na pečení.To je všechno co mám k focení.:-D

rebeka rebeka

8. 6. 2012 18:15

Veronika.Hrozna: a žes neřekla:-8 v úterý v noci jsem byla v Blavě na letišti:-8:-D:-D:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 18:13

rebeka: No, to my tady v Bratislavě "nemamo" ! Jenom takové "hnusy" sériové výroby nám tady nabízejí.

rebeka rebeka

8. 6. 2012 18:01

Veronika.Hrozna: Veru, já kupuju jakoby domácí, tady od nás z takové malé výrobny... chlazené a to je fakt jako domácí;-):yes: nebo si udělej:-8, na mě je to moc pracné:-8

rebeka rebeka

8. 6. 2012 17:59

Veronika.Hrozna: proč jenom pro začátečníky:-//:-?:-D:-D:-D
já si ji chci taky udělat:-! můžu:-8:-?:-D:-D;-)

AniCiz

8. 6. 2012 16:10

:yes:Krásně napsaný receptík,takovou bublaninu mám nejraději:-*:-K

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 16:02

rebeko: Já už se chystám na ty tvoje Jablonecké řezy,pořád po nich pokukuju. Jediný problém je ,že já nemám ráda to kupované lístkové těstíčko nějak mi nevoní/asi do toho dávají nějaký levný tuk/. Ale chystám se do Maďarska tam mají výborné lístkové těsto voňavé a dobroučké ,takže upeču a pošlu fotečku!:-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

8. 6. 2012 15:55

Nám také chutná taková ta dobrá příchuť co je tésně u pecky a ty třešničky nejsou tak usušené nýbrž hezky šťavnaté :-8.Takže my bublaninku jenom s peckami!Tato je ovšem jenom pro úplné začátečníky, ale slupne se.:-D

rebeka rebeka

8. 6. 2012 15:48

sympatičný receptík:-D;-) s třešínkama.. hmmm:-*:-* dala bych si.. na trhu zbyly po třešních jen stopky:-// tak příště;-)
jo;-):-?:-D, já taky dávám nevypeckované třešně, víc mě to tak chutná;-) a proto dávám 1.bodík;-):-):yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečení pro začátečníky domaci bublanina pišková bublanina jak dlouho se peče bublanina bublanina s rumem bublanina z hrubé mouky bublanina doba pečení bublaninova buchta bublaninova babovka bublaninovy kolac bublanina s hrubou moukou bublanina z domaci pekarny pečení s hrubou moukou bublanina z bílků teplota peceni bublaniny bublanina recept bublanina s třešněmi recept bublanina se třešněmi maminčiny recepty recept na domácí bublaninu bublanina teplota

Suroviny: třešně, vejce, voda, sůl, cukr moučkový, mouka polohrubá, kůra citronová, cukr vanilkový, ovoce, mouka hrubá

TopRecepty.cz

Bublanina pro začátečníky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Yr0O