Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tomanovic kapřík

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

7. 6. 2012 15:51

Suroviny

Porce: Individuální

Nutriční hodnoty

Energie196 kJ / 47 kcal
Bílkoviny2,28 g
Tuky0,46 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy5,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Omlouvám se, že nemám fotopostup. Takovýto kapřík byl včera na stole mé dcery-(proto ten název). Mizel rychlostí blesku:-)). Recept dostala přímo od rybáře i s kapříkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 23:53

rebeka::-D:-D

rebeka rebeka

7. 6. 2012 23:13

Jana Remkova: ale vůbec mě nenapadá po kom že to podědila:-O:-8:-D:-D:-D:-D nehaž po mě tou bačkorou:-! auuu:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 23:07

rebeka: no, nejí, Pavla vaří moc dobře, asi to podědila!:-D

rebeka rebeka

7. 6. 2012 23:02

u Tomanů si nejí špatně:-8:-D:-D taky bych se nechala pozvat:-p:-p;-):yes::-)

Bahula Bahula

7. 6. 2012 21:30

:-);-):yes:+

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 18:17

Díky;-), vyřídím "Pejli", že se vám kapřík v této úpravě líbí:-)

suslajda suslajda

7. 6. 2012 18:15

;-)ryby mám moc ráda:-*kapřík v mrazáku tak alespoň vím jak ho připravit:yes::yes:+7

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2012 18:10

varilamyskakasicku: škoda:-D:-))

nofrona

7. 6. 2012 18:06

Kapřík je fajný:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2012 18:05

jarka skrobakova: zkus, já jsem si ho dala na Vánoce, ale to byla bašta,chuťově úžasné, jen jsem ho měla nějak málo:-( ale jak ho uvidím, zase ji koupím, to je něco úplně jiného:-K

srettka

7. 6. 2012 17:52

Tak to si ukládám velebnosti:-! tatik se letos rozkapřil, chodí lovit jak vo zlatou šupinu a takhle jsme si ještě doma nazakapřili . to se mě líbí, o víkend pomaže nahodit:-p:yes:

jarka skrobakova

7. 6. 2012 17:38

varilamyskakasicku: no já ho měla vždycky zmraženého a kdysi jsem se ho přejedla a od té doby ho nemůžu. Ale chlazeného jsem neměla tak až na něho natrefím tak ho zkusím. Děkuji Ti Myšičko:-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 6. 2012 17:33

jarka skrobakova: Jaruško,já jsem pangase měla chlazeného z Intersparu na Vánoce a jednou od syna z Makra a musím Ti říci, že jsem byla nadšená, to byla ryba, to se nedá popsat, ta psala...ale ten hluboce zamražený je opak,ale někdy ten chlazený vyzkoušej:-K:-K

jarka skrobakova

7. 6. 2012 17:20

No Jani, tohle by mi chutnalo moc. Já miluju všechny ryby kromě pangase. Je to zajímavá úprava kapříka:-! Ukládám a vyzkouším až budu mít kapra:-)) + bodík:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2012 17:14

varilamyskakasicku: Ty brďo, z ruky!!:-O V Orlové, na Masarykově třídě!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kapr obalený v mouce s paprikou a drceným kmínem kapříků pomazánka jak připravit kapříka vajíčková pomazánka rece

Suroviny: kapr, mrkev, celer, petržel, bobkový list, koření nové koření, voda, česnek, citron, mouka hladká, paprika sušená sladká, kmín drcený, koření na ryby, vejce, strouhanka, olej

TopRecepty.cz

Tomanovic kapřík

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q6DD