Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 6. 2012 20:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 129 kJ / 270 kcal
Bílkoviny4,95 g
Tuky2,56 g
Vláknina19,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 35 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy47,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

7. 6. 2012 08:22

krásně upravená rybička:-p:-K:-K:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

4. 6. 2012 16:13

hanahcotton: ano,ano Hani díky:-K

hanahcotton hanahcotton

4. 6. 2012 08:20

:yes::yes:siven je moc dobrá ryba - je to ryba pstruhovitá ;-):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 6. 2012 23:53

:-)):-));-):-K díky nofrona:

nofrona

3. 6. 2012 16:26

varilamyskakasicku:siven, nebo silven:-D:-D to je jedno, recept je krásný a to je důležité. Tak jak pojedeš o kolo tak ti nějakou tu rybku nachystám;-):-) i s ušákem:-D:-D

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 6. 2012 16:06

1974andrea: tak až ho chytíš, dej vědět:-)):-K

1974andrea 1974andrea

3. 6. 2012 13:44

Sivena jsem taky ještě nejedla a až si ho chytím, tak si ho taky sním:-)):yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 6. 2012 13:23

nofrona: siven,ale já jsem obal vyhodila a pak jsem ho už nenašla, ale protože mám kolegyni Sylvu, byl pro mne prostě silven:-))ale jinak mohu jen doporučit,taky bych chtěla mít poblíž přehradu nebo nějakého rybáře, u nás by byl dobře zaplacen:-)):-))a hodně oceněn,mohl by chodit denně:-K

suslajda suslajda

3. 6. 2012 11:40

:-Kkrásná rybka:yes::yes:+9

BILKOVAI BILKOVAI

3. 6. 2012 09:54

:-p:-*:yes:

Bahula Bahula

3. 6. 2012 07:50

Krásný receptík :yes::yes:+

nofrona

3. 6. 2012 07:04

varilamyskakasicku:Trochu si mě zmátla:-D:-D
Sivena znám:-8, prodávají ho u nás na přehradě, tak není víkend co řešit. Díky za fajn receptík:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

3. 6. 2012 02:34

Vendulka. vše souvisí se vším. My jsme měli naopak labužnickou lahůdku dnes a že svědci byli a mlaskalí vydatně. No, sivena jsme si dobře naplnili,pekli pod alobalem, v bylinkách, jablíčkách i v zelenince, sosem jsme často podlévali rybku,aby nebyla ani suchá,ani potopená ve vodě/neboť pak bývá právě blátivá, anbe zase moc vysušená,často jsme ji kontrolovali pak,když byla upečená,jako pstroužek, tak jsme ji ihned podávali, naopak byla tato rybka chutnější dnes než pstruh z minula. Na všem záleží, jak je ryba stará a celý proces pečení a složení ingrediencí a pomalé pečení za nestálého podlévání. 1OO lidí- 100 chutí, my rádi naopak zopakujeme. Pstruh u siven jsou oba moc dobří, ba dokonce oba mají něco do sebe, nedám na sivena dopustit,kdo ho již zde dělal, potvrdil.:-K

Vendulka

3. 6. 2012 01:06

Včera večer jsem měla podobnou úpravu sivena .Děs a hrůza .... výsledek byl dost blátivý - na pstruha rozhodně nemá.
wenda.vendulka@seznamtiskali.cz

eva hubova eva hubova

2. 6. 2012 23:55

:-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: siven pečený v troubě úprava sivena siven na grilu siven v troubě siven recept kuchynská úprava pstruha jak upravit sivena ryba siven na zelenine siven arktický pečeny siven ryba silven siven arktický recept siven na másle siven uprava silven recept ryba siven siven recepty siven arktický recepty pečení sivena pstruh jeho kuchynská úprava

Suroviny: siven, čerstvé bylinky, citron, celer řapíkatý, rajče cherry, máslo, jablko, víno bílé

TopRecepty.cz

Siven pečený v bylinkách a dušený na jablkách a zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vRmg