Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 8 059 kJ / 1 926 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,23 g |
Tuky | 138,81 g |
Vláknina | 39,89 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,65 g |
Sacharidy | 107,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Prosím, neházejte po mě šutry :)) Dnes jsem opět improvizovala z masa, které je u nás pro jeho jemnost a krátkou dobu přípravy velice oblíbené. Šťáva byla perfektní, já jsem měla s uvedenými bramborami, manžel, který má brambory rád, jen když projdou přes prase, si dal s knedlíkem.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2015 14:38
16. 11. 2015 11:06
Ale dobře tak, nabídka tohoto masa je omezená, a kdyby o něj byl velký zájem, tak by se zase nehorázně vyšplhali ceny. A fajnšmekři by ostrouhali.
28. 3. 2012 10:44
27. 3. 2012 18:30
27. 3. 2012 11:29
27. 3. 2012 11:05
27. 3. 2012 10:43
27. 3. 2012 10:36
27. 3. 2012 07:05
26. 3. 2012 20:29
Bibinko my už jsme přeřízečkovanítak zkouším nějaké šťavnatější verze
Díky za přízeň i komentíky
26. 3. 2012 19:26
26. 3. 2012 19:13
26. 3. 2012 19:00
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Piškotová roláda plněná krémem nebo šlehačkou: Jednodušší postup asi nenajdete
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: jak připravit býčí žlázy restované býčí žlázy recept býčí koule recept recept na býčí koule býčí koule recept býčí koule zelnice se šťouchanými brambory býčí koule - příprava byčí žlázy a jejich příprava co ke stouchanym bramborum příprava býčí žlázy býčí žlázy recept byci koule recepty co k bramboram maso ke stouchanym bramboram co se hodi k stouchanym bramborum býčí koule maso ráda recepty recepty delikatesy býčí koule a brambory byčí žlázy jako minutka restovaná
Suroviny: býčí žláza, slanina gazdovská, olej, česnek, cibule, mrkev, brokolice, zázvor čerstvý, víno, bujón zeleninový, brokolice, petrželka, brambory, mrkev, brokolice, máslo, sůl
Pikantní "býčí" delikatesa se šťouchanými bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lnkg
13 názorů