Smetanový fenykl s kapkou orientu
Suroviny
Porce: 1-2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 337 kJ / 320 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,23 g |
Tuky | 27,45 g |
Vláknina | 0,38 g |
Cholesterol | 87 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 6,86 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Nápad okamžiku... Tepelnou úpravou ztratí fenykl svoji štiplavou chuť, taže by si mohli pochutnat i ti, co fenykl moc nemusí.
Můžeme baštit jen tak, s kouskem čerstvého pečiva nebo jako přílohu k nějaké masové minutce.
Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 3. 2012 10:02
pěkný a zdravý salátek+14
22. 3. 2012 23:50
zrovna dnes jsem si dávala po dlouhé době mimo domov jedno dobré orientální jídlo,tak toto musí být také super pochoutka
22. 3. 2012 21:26
1974andrea: zatím né, ale mě by se to líbilo.. takové mandlové očiska mít
maris: děkuji Maruško
a všem vám moc děkuji, jste milé
maris: děkuji Maruško
a všem vám moc děkuji, jste milé
22. 3. 2012 21:19
rebeka: Rebi a to já ti ten bodík dám s čistým svědomím, fenykl mám ráda a zrovna tenhle se mi moc líbí+
22. 3. 2012 21:16
Jana Remkova: to přece není povinnost.. dávat body
22. 3. 2012 20:58
No, já ti ani bod dát nemůžu. S fenyklem jsem nikdy nic nedělala, s koriandrem taky ne, jsem totálně zaostalá v tomto směru Chuť si vůbec nepředstavím..Tak snad mi to odpustíš..
22. 3. 2012 20:45
vyzerá to skvele, to sa musí uznať...
22. 3. 2012 20:43
22. 3. 2012 20:33
A mně se nezdá, že by byl fenykl štiplavý. Krásně připravené jídlo Čoveče, a nezačínají už se ti z těch asijských chutí zešikmovat oči?
22. 3. 2012 18:40
Receptík i hotové jídlo se mi moc líbí
22. 3. 2012 18:03
Koukám, že vaříš jako o závod...takže já zítra nevařím a nachystám si jídlonosič
22. 3. 2012 15:29
Páni, to bude dobrotisko, to musím vyzkoušet, +bodík
22. 3. 2012 14:54
tohle vypada dost zrave....uz mi zacina krucet v brisku...
22. 3. 2012 14:33
To vypada doobre vsechny ty chute ja muzu a zelenyho fenikla chroustam, jak drevokocúr oriešky ten bych si dala,jojojo
22. 3. 2012 14:16
Mňamkujeme rádi, ta červená cibule je supéér. jo a muž tam přidává česnek
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 11 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 11 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 12 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 13 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 1 hodinou
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 10 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 11 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak se dělá smrkový med. Mladé výhonky sbíráme brzy na jaře, med se uplatní především při nachlazení, ale i jako běžné sladidlo
Šlehačkové koláčky: Nadýchané jako peříčko a krásně vláčné jsou nejen díky šlehačce, pomáhá i další netradiční ingredience
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: fenykl recepty jídlo z fenyklu recepty z fenyklu jak připravit fenykl co připravit z fenyklu jidla z fenyklu fenykl recept recepty s fenyklem jídla s fenyklem recepty na fenykl čerstvý fenykl recepty jidlo s fenykl recept fenykl jak připravit čerstvy fenikl recepty recept fenykl červená cibule fenykl - co mám ráda recepty recept s fenyklem čerstvý fenykl s nati fenykl mám ráda recepty fenykl jako příloha
Suroviny: fenykl, cibule šalotka, máslo, víno bílé suché, koriandr, curry, kurkuma, sůl, pepř mletý, sýr tavený, smetana na vaření, petržel, parmazán
Smetanový fenykl s kapkou orientu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7BK
16 názorů