Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

20. 3. 2012 18:45

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie3 436 kJ / 821 kcal
Bílkoviny90,55 g
Tuky43,32 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy14,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák, můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak, aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se protáhne cca o 20 minut, horkou tekutinu po troškách doplňujeme.

Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

20. 3. 2012 18:59

Aničko, moc pěkný a jemný recept, navíc krůtí maso ze stehen máme moc rádi, je to lahůdka:-p;-) Máš 7.bod:yes:

suslajda suslajda

20. 3. 2012 18:56

;-)kouzelné pláty:yes::yes:;-)

jirholu jirholu

20. 3. 2012 18:56

Závitky vypadají moc pěkně ;-) Papiňák taky často používám, ale ne na drůbeží maso :-8:-D:yes:

rebeka rebeka

20. 3. 2012 18:55

luxusní zámotky:-p:-p:yes::yes: foto taktéž:-K:-):yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 3. 2012 18:52

Aničko,závitky se Ti moc a moc povedly,taky se hlásím na stravu;-):yes::yes::yes:

hanahcotton hanahcotton

20. 3. 2012 18:51

:-O:-O...ty nejsi princezna...:-S Ty jsi papiňáková královna :yes::-D:-D

spagetka spagetka

20. 3. 2012 18:50

Ani, ty papiňák přímo miluješ co? ;-);-) Krůtí bych udělala v normálním kastrolu, ale líbí se mi to :-p:-p:yes::yes:

Petra Ku. Petra Ku.

20. 3. 2012 18:49

Aničko, já se vážně přihlásím na stravu! :-) Nebo aspoň do školy vaření s papiňákem :-) Já ho až tak moc často nepoužívám, spíš jenom na hovězí a na nepoddajný plecko, ale asi začnu častěji :-) :yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso v papiňáku krůtí prsa v papináku krutí zavitky zavařování krůtího masa krůtí plátky v papinaku bylinky na krůtí maso chvilka pro tebe recepty na krůtí maso zavařování hotových jídel v papińáku krůtí závitky s bylinkami zavařujeme krůtí maso kruti stehenni zavitek krutí plátky s bylinkami jidla z papinaku hovězí krk závitky jak dlouho se vaří krůtí maso kruti stehenni maso v tlakovem hrnci stehenní kruti řízky s bylinkami krůtí maso v tlakovém hrnci krůtí guláš v papinaku krůtí závitky nejlepší recept

Suroviny: stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn

TopRecepty.cz

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpK6