Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Hodnocení receptu je 5,0 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

20. 3. 2012 18:45

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 436 kJ / 821 kcal
Bílkoviny90,55 g
Tuky43,32 g
Vláknina7,42 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 671 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy14,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Hotová šťáva má velice příjemnou pikantní chuť a krůtí maso je díky máslu nevysušené a křehoučké. Zahušťovat moukou není třeba, rozmixováním se šťáva hezky zahustí sama. Pokud nemáme papiňák, můžeme připravit i v obyčejném kastrolu. Postup přípravy je stejný, jen po zatažení závitků podlijeme horkou vodou tak, aby maso bylo do necelé poloviny ponořené a během dušení, které se protáhne cca o 20 minut, horkou tekutinu po troškách doplňujeme.

Příprava je velice snadná a snad moje dnešní improvizace příjde někomu vhod.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

22. 3. 2012 02:48

any prenadherne fotky, robila som minule podobne zavitky a dala som k prerastenej slanine aj kapary...no nemalo to chybu

isindy isindy

21. 3. 2012 22:30

krásné jídlo si zaslouží krásné fotky...;-):yes:+

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 3. 2012 22:09

Všem moc děkuji:-8:-K:-K

jarka skrobakova

21. 3. 2012 18:41

moc pěkný recept, a foto , bod+:-K:yes::yes:

ivulinka ivulinka

21. 3. 2012 18:15

Pěkné a určitě i moc chutné:yes:

chocolate chocolate

21. 3. 2012 17:08

rebeka:....mrško jedna podšitá:-D:-D:-)), jen ať nás Ani potýrá pohledem na baštu, viď?

rebeka rebeka

21. 3. 2012 17:07

Anna Kocikova:copak:-O:-?:-? došly baterky ve foťáku:-?:-? já bych to viděla tak na cca 12 fotek.. příště, prosím, nebuď troškař, jooo:-?:-S:-D:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 3. 2012 16:29

Anna Kocikova::-D:-D:-D:-D:-D:yes::yes::yes: BINGO;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 3. 2012 15:56

m::-/Hmmm já vím,že je to málo.Měla jsem to pro začátečníky,jako jsi pravděpodobně i Ty rozfotit a popsat každou fotku zvlášť;-)Příště se polepším a speciálně pro Tebe dám fotek víc:yes::-)
Danka61-:-))Danuš já v papiňáku dělám i zavařeniny(ovoce,zeleninu,hříbky,klobásky...)Ještě se mi nikdy nic nezkazilo,bylo ušetřeno spoustu času,plynu;-)a v létě při zavařování odpadlo stepování u sporáku a hlídání teploměru:-))
Děkuji všem za zájem a hezké komentáře:-):-K

m

21. 3. 2012 12:06

Jedno jídlo a 8! fotek.

chocolate chocolate

21. 3. 2012 10:56

Tak to je další povedená roládička od naší Aničky:-K.
Vše už bylo řečeno-krásný a jistě velmi chutný recept, který doprovází nádherné foto:yes:.

Dana61

21. 3. 2012 09:42

Aničko, tak toto je skvost:yes::-D
a jen tak mezi námi,já také bez papiňáku ani ránu:-D

Ivusa Ivusa

21. 3. 2012 08:29

:-KAničko,škoda ,že nezbylo.;-(Mám to jen kousek a zaskočila bych.:-D:-DHned jak jsem zhlédla fotky věděla jsem čí to bude veledílko.Krásné fotky a jistě i chuťově vyvážené papáníčko.:-p+bod

mischelinka mischelinka

21. 3. 2012 08:12

Tak tohle bere dech:-Oopravdu lákavé závitky:-*Přiznávám,že můj,,koníček"jsou moučníky,vaření moc ne:-Da na papiňák nedám dopustit,neobešla bych se bez něj,a proto ukládám :yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

21. 3. 2012 08:08

Krása, fotka i recept :-p:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí maso v papiňáku krůtí prsa v papináku krutí zavitky zavařování krůtího masa krůtí plátky v papinaku bylinky na krůtí maso chvilka pro tebe recepty na krůtí maso zavařování hotových jídel v papińáku krůtí závitky s bylinkami zavařujeme krůtí maso kruti stehenni zavitek krutí plátky s bylinkami jidla z papinaku hovězí krk závitky jak dlouho se vaří krůtí maso kruti stehenni maso v tlakovem hrnci stehenní kruti řízky s bylinkami krůtí maso v tlakovém hrnci krůtí guláš v papinaku krůtí závitky nejlepší recept

Suroviny: stehno krůtí, slanina anglická, slanina anglická vcelku, cibule, zázvor čerstvý, bujón slepičí, sůl, pepř mletý, petrželka zelená, máslo, petrželka, rozmarýn

TopRecepty.cz

Krůtí bylinkové závitky v papiňáku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpK6