Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,5 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

18. 3. 2012 01:05

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie480 kJ / 115 kcal
Bílkoviny8,26 g
Tuky0,58 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 24 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem okoukala z jednoho pořadu Ano, šéfe, takže není můj originální, ovšem u nás zdomácněl. Po premiéře tohoto jídla mi muž řekl, že kdyby věděl, že taková bašta se podává jen na Marsu, koupil by si výlet do vesmíru :-D

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Martina29 Martina29

13. 5. 2014 14:17

Výborné :-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 3. 2012 20:10

Povedené jídlo:-p:yes::yes:

Dana61

19. 3. 2012 17:49

hmmmmm určitě mňamka:yes::-D

Kačka

19. 3. 2012 13:59

1974andrea: Opravdu se jí i očima a tohle vypadá moooc pěkně a není to ani moc složité.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 3. 2012 13:10

Vyzkoušeno, uvařeno, vyfoceno.;-):yes::yes: Bazalku jsem neměla, tak snad to nevadí.

rebeka rebeka

19. 3. 2012 11:20

chválím autorku za recept:yes::yes: mám moc ráda hrubozrnnou hořčici..
a krásná fotka vyšvihla recept o level výš:-):yes:
holky, moc hezky jste to zkompletovaly;-):-):-K:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

19. 3. 2012 11:04

Tak v první řadě musím pochválit, je to velmi dobré:-p. Jen hořčice jsem nedala malou lžičku, ale pořádně vrchovatou polévkovou lžíci:-)) a smetany jsem dala 1: 1 kysanou a sladkou, na mě to pouze s tou zakysanou a kyselou hořčicí bylo až dost výrazné. Sladká smetana tu omáčku zjemnila. Bazalku jsem měla bohužel pouze sušenou a přidala jsem trochu nasekaného rozmarýnu. Přidávám foto, bod už jsem dala;-).

taddy1 taddy1

19. 3. 2012 00:21

Díky všem za komentáře. Jen mě mrzí, že nemůžu přidat foto, nemám jak, jsem technický antitalent, abych to udělala kamerkou na NTB a foťák mi synek odvezl do Liberce (jsem z ÚL). Zkusím foto přidat, až přijede - budu tuhle mňamku na jeho přání stejně dělat. Pa, kuchařinky...:-p:-D:-))

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2012 23:05

Receptík se mi líbí:-p:yes:

Bibinka Bibinka

18. 3. 2012 14:17

Taddy, zajisté dobré menu, které tuším, a co vím, že máš 4.bod:yes:

rebeka rebeka

18. 3. 2012 09:47

taky mám ráda masečko omatlané hrubozrnkou:-8:-D:yes:
tohle dlouho bez fotky nebude, že, Evi;-):-?:-K:yes:

spagetka spagetka

18. 3. 2012 09:37

úplně to vidím, mňam a cítím ;-);-):-p:-p:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

18. 3. 2012 08:35

To věřím, jsou tam samé dobré věci :-p Hrubozrnnou hořčici mám ráda :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na žampionech veprove platky na zampionech se smetanou vepřové plátky na žampionech a smetaně veprovy platek na zampionech jak dlouho restovat panenku vepřový plátek na žampionech a smetanou vepřové plátky na žampionech a smetanou vepřové na žampionech se smetanou platky na zampionech vepřové plátky s omáčkou vepřové na žampionech recept vepřový plátek s omáčkou vepřové plátky na cibuli a žampionech vepřové platky veprove se zampiony vepřové plátky na zampijonech jak dlouho restovat žampiony vepřová panenka na žampionech výborné vepřové na žampionech vepřové plátky s žampionovou omáčkou

Suroviny: plátek vepřový, olej, žampióny, cibule, česnek, hořčice, máslo, smetana zakysaná, sůl, pepř, bazalka čerstvá

TopRecepty.cz

Vepřové plátky na žampionech s krémovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Wm9g