Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka s karamelovým základem

S karamelovým základem s octem je tato koprová omáčka velmi příjemně sladkokyselá, ocet ztratí svou ostrost a výsledná chuť je rozdílná oproti klasickému postupu.

Hodnocení receptu je 5,0 (41×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 300 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 280 min

300 min (20 min příprava + 280 min tepelná úprava)

17. 3. 2012 14:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie6 503 kJ / 1 554 kcal
Bílkoviny131,95 g
Tuky59,41 g
Vláknina8,85 g
Cholesterol 378 mg
Sodík 676 mg
Sůl1,70 g
Sacharidy119,69 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Poctivě jsem prošla všechny zdejší "koprovky", ale tento způsob ochucení jsem zde nenašla. Snad některé začínající kuchařce pomůže.

Inspirovala jsem se šéfkuchařem Titem Eliášem (Apetit 7/11).

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Kačka

17. 3. 2012 15:14

Já tě nechám popravit před Topačskou četou:-!:-D:-D:-D

nofrona

17. 3. 2012 14:30

:-O:-O mňááááám, hnad bych si porcičku dala. Posílám bodík:yes::yes:

1 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprová omáčka s karamelem luxusní koprová omáčka koprová omáčka apetit aby se omacka nesrazila koprová omáčka koprová omáčka recept aby se koprová omáčka nesrazila luxusni koprovka koprova omačka aby se nesrazila aby se koprovka nesrazila koprová omáčka top recepty aby se nesrazila koprovka nejlepší koprovka koprovka karamel koprovka s karamelem koprovka na karamelu lahodná koprovka aby se nesrazila omáčka zahusteni koprovky koprova omáčka z hoveziho

Suroviny: plec hovězí, mrkev, petržel, celer, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, vývar hovězí, smetana na vaření, mléko, kopr, sůl, pepř mletý, máslo, cukr, ocet, mouka, šťáva citronová, máslo

TopRecepty.cz

Koprová omáčka s karamelovým základem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GgV0