Třetihory
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do brambor si můžet přidat jakékoliv bylinky a do masa jakékoliv koření.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 3. 2012 23:53
12. 3. 2012 20:51
12. 3. 2012 10:57
12. 3. 2012 10:38
12. 3. 2012 10:30
12. 3. 2012 09:59
12. 3. 2012 08:39
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý , já nedávám muškát, dcera je na něj alergická.
12. 3. 2012 00:10
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 2 hodinami
Francouzský toust
Přidáno před 8 hodinami
Batátovo dýňová polévka bez mléka
Přidáno před 9 hodinami
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno 23. 4. 2024 13:54
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno 23. 4. 2024 13:16
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno 23. 4. 2024 11:41
Právě bylo uvařeno:
Celozrnný koláč s tvarohem, ovocem a drobenkou z ovesných vloček
Irena26 uvařila před 15 minutami
Rýžový nákyp
drugdova92 uvařil před 1 hodinou
Tvarohové věnečky s oříšky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Rozpraskané čokoládové sušenky
Zuzka... uvařila před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
Miluska56 uvařila před 4 hodinami
Hrníčkové knedlíky s pažitkou
Dedula1 uvařil před 4 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Kocinka uvařila před 4 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Kava 2 uvařila před 4 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Monica19 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jaké jsou tři časté chyby při uzení? Důležité je naložení masa i teplota v udírně
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Peanut punch: Mléčný arašídový koktejl je oblíbené afrodiziakum na Jamajce, připravit ho můžete i doma jen ze dvou ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: proč je špenát hořký špenát zhořkl zhořklý špenát proč špenát zhořkne hořký špenát proč zhořkne špenát spenat zhorkne proč je hořký špenát proč me zhořkl špenát jak dlouho dusit spenat co kdyz spenat zhorkne jak na zhorkly špenátu když smetana zhořkne hořký špenát co s tim proč zhořkne salát proč mi zhořkl špenát zhořkl špenát zhořkne špenát proč mi zhořkl česnek spenat zhořklý
Suroviny: špenát, brambory, cibule, česnek, prsa kuřecí, sůl, pepř, smetana ke šlehání, paprika, rajče, mléko, máslo, koření kari, koření gyros, olej olivový, koření grilovací, omáčka sojová, ořech muškátový
Třetihory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x9w9
8 názorů