Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Třetihory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

11. 3. 2012 22:15

Suroviny pro 2

2

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Do brambor si můžet přidat jakékoliv bylinky a do masa jakékoliv koření.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Pajaska Pajaska

12. 3. 2012 23:53

Tak to také koukám.:-O Pěstuji si svůj špenát a když ho dělám klasicky na cibulce,tak je vždy lahodný.Nestalo se mi,že by zhořkl,nikdy!

zizala zizala (moderátorka)

12. 3. 2012 20:51

mixed-up: já čerstvý špenát znám a dělám a fakt nepamatuju, že by s cibulkou zhořkl :-O:-8

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 3. 2012 10:57

:-p+4:yes:

spagetka spagetka

12. 3. 2012 10:38

mixed-up:aha, takže ty myslíš, že čerstvý s cibulkou zhořkne, hm, až bude na trhu, tak vyzkouším na vzorku tvou zkušenost, jinak já bohužel musím kupovat jen mražený a tam fakt nezhořkne. jinak to vypadá dobře ;-):-p:yes:

mixed-up mixed-up

12. 3. 2012 10:30

Tady se jedná o sekaný špenát, který není rozmixovaný! S cibulkou se dělá ten rozmixovaný. Sekaný je správně bez, protože je čerstvý, pokud kupujete mražený, to už je vaše věc, u mraženého netuším, jak chutná s cibulkou, nezkoušela jsem, u čerstvého bohužel zhořkne;-);-) :-p

magdalenka magdalenka

12. 3. 2012 09:59

Mne špenát v kombinácii s cibuľou nezhorkol nikdy.

zizala zizala (moderátorka)

12. 3. 2012 08:39

Do špenátu špetka špenátového oříšku bude asi překlep ;-)
A nerozumím tomu, proč ne cibulku do špenátu, špenát se přece odjakživa dusil na cibulové jíšce a byl dobrý. Nesmí se dusit dlouho. Takhle upravený špenát je také dobrý :-p, já nedávám muškát, dcera je na něj alergická.

JanaDorazinova JanaDorazinova

12. 3. 2012 00:10

Originální název:-D:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: proč je špenát hořký špenát zhořkl zhořklý špenát proč špenát zhořkne hořký špenát proč zhořkne špenát spenat zhorkne proč je hořký špenát proč me zhořkl špenát jak dlouho dusit spenat co kdyz spenat zhorkne jak na zhorkly špenátu když smetana zhořkne hořký špenát co s tim proč zhořkne salát proč mi zhořkl špenát zhořkl špenát zhořkne špenát proč mi zhořkl česnek spenat zhořklý

Suroviny: špenát, brambory, cibule, česnek, prsa kuřecí, sůl, pepř, smetana ke šlehání, paprika, rajče, mléko, máslo, koření kari, koření gyros, olej olivový, koření grilovací, omáčka sojová, ořech muškátový

TopRecepty.cz

Třetihory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9w9