Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 7 445 kJ / 1 779 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,25 g |
Tuky | 96,84 g |
Vláknina | 20,70 g |
Cholesterol | 429 mg |
Sodík | 604 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 47,26 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Rytmus života - Nejchutnější recepty. Mírně upraveno.
Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré. Uvařte si to a přesvědčíte se na vlastní jazýček. Dobrou chuť.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 3. 2012 16:08
rebeka: příště k tobě jedu s kastrůlkem...ne s kastrůlkem...s trojkombinací...
11. 3. 2012 15:59
Co dodat, jen
11. 3. 2012 15:56
No jo, mňam
11. 3. 2012 15:28
Moc hezké, receptík i aranžmá, čteme koukám stejné časopísky, i receptíčky, vždycky večer zalehnu a čtu
11. 3. 2012 15:20
Moc hezky vypadající jídlo
11. 3. 2012 14:01
máš to moc hezké, bodík+
11. 3. 2012 13:59
A to já zas hovězí ráda mám, nevím, co na tom vypadá nedobře, na mě se to tváří velmi dobře
11. 3. 2012 13:51
Pajaja: v poho.. je tam část mého já v Brně bydlí syn
11. 3. 2012 13:40
Bibinka: Jéééé, tak to jsem Rebi fakt "zasadila" do Brna a zab mě, nevím proč!
11. 3. 2012 13:22
11. 3. 2012 13:16
Zdenka1: no,toto zrovna nepatří mezi fotogenické pokrmy barvy nic moc.. žádný výrazný prvek.. no, co už ale dobré to je, to přiznávám a děkuju
zizala: já hovězí taky moc nevařím, ne teda, že bych ho neměla ráda ( jako ostatně všechna jídla), ale spíš mě odrazuje ta cena.. i když.. co je dnes levné, že jo
děkuji, že mě bereš na milost
zizala: já hovězí taky moc nevařím, ne teda, že bych ho neměla ráda ( jako ostatně všechna jídla), ale spíš mě odrazuje ta cena.. i když.. co je dnes levné, že jo
děkuji, že mě bereš na milost
11. 3. 2012 13:07
Vypadá to (jak jinak) úžasně. Já teda hovězí moc nemusím, ale takhle dušené bych ho vzala na milost
11. 3. 2012 13:04
Prosím o opravení věty : "Ač to podle fota nevypadá, je to moc dobré". Právě podle fotky to vypadá, že to bude tuze dobré
11. 3. 2012 13:00
Jůů krásná mňamka +bod. U nás dnes na červeném
11. 3. 2012 12:57
Rebí, to ragů nemůže být jiné než dobré, vždyť je od tebe Dávám .3. bod
Že by tě Pajajka zasadila do Brna, místo do Valmezu a nebo by jí v Brně nabídnul oběd synátor
Že by tě Pajajka zasadila do Brna, místo do Valmezu a nebo by jí v Brně nabídnul oběd synátor
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 8 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 11 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 3 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 3 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 4 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 4 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 4 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 5 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: hovezi ragu na zampionech hovězí ragů hovězí na bílém víně hovězí ragů na houbách hovězí ragů se zeleninou hovězí maso na bílém víně recepty s bílým vínem hovězí maso s bílým vínem hovězí na houbách s vínem ragu se zampiony houbové ragú na víně hovězí na žampionech a bílém víně hovězí ragú s houbami recepty hovězí maso s bilym vinem hovězí ragu s testovinami ragú na bílém víně hovězí ragů na hruškách houbove ragu ze zampionu houbové ragú s bílým vínem hovězí loupana plec se zeleninovym ragu
Suroviny: žampióny, máslo, pepř mletý, sůl, smetana, kližka hovězí, mouka hladká, cibule, olej, víno bílé, šťáva citronová, bylinky
Hovězí ragú s bílým vínem a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1QDP
33 názorů