Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburská vepřová kýta

Plátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a hustší konzistenci. Hamburskou kýtu si můžete doma připravit jako sváteční rodinné jídlo, výborná je s knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (131×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

25. 8. 2008 20:27

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 718 kJ / 2 323 kcal
Bílkoviny232,68 g
Tuky135,08 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,59 g
Sacharidy34,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

liduška

12. 3. 2015 10:19

tuto omáčku mám moc moc ráda v sobotu ji budu vařit poprvé i se na to těším,tak snad se povede:-D

Sepp907

7. 10. 2014 16:06

Tak jsem to dnes uvařil a je to paráda ;-) dávám bod :yes:

Renata

17. 8. 2014 12:39

Musím se přiznat,na to, kolik to dalo práce,jsem od toho čekala víc.Je to jako svíčková.:-(.Příště to už asi vařit nebudu...:-//

maris maris

10. 5. 2014 13:08

Michaela Medkova: Míšo, to mám radost, moc děkuju;-):-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

10. 5. 2014 12:58

Dnes bylo u nás k obědu,velmi chutná omáčka, všichni si přidávali. Určitě zařadím do našeho jídelníčku častěji:-p:-p:-p, posílám bodíčka

padrE

23. 11. 2013 13:52

výborný recept!:yes:

jožka

9. 11. 2013 16:44

Vyzkoušejte protknout maso silnějšími nudličkami celeru a mrkve. při přípravě omáčky použiju asi čtvrt sklenice "Halali" a mraženou zeleninu pod svíčkovou. Nemusí se pak už dávat koření, je to i dostatečně kyselé

Bodyshava

31. 7. 2013 02:00

gillan: Ještě ti to nejde ????

Monika

11. 6. 2013 13:56

Tak v sobotu vyzkouším k obědu. Doufám, že se povede:-D

jana

1. 6. 2013 16:44

tomáš jedno: A copak závist, že neumíš vařit a toto je velmi dobré jídlo:-?:-?:-D

tomáš jedno

1. 6. 2013 16:06

to jsou komenty :no:

JARKA

2. 4. 2013 12:20

Zdravím, tak dnes jsem zkoušela Váš recept a musím říct, že je super! Jen to dochucení ne a ne se mi povédst. :-8

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 1. 2013 11:17

maris: Já vím, že už jsem to dělala, ale takhle po ránu jsem natrefila na tento receptík a jen polkla:-D. Kdysi jsem ti přidala fotku, ježkovy oči, to už je doba!:-D

maris maris

5. 1. 2013 09:20

Dano a Lucietko - děkuju:-):-K

Lucietkaa

2. 1. 2013 19:27

Výborná omáčka:yes:

1 3 4 5 6 7 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hamburská omáčka veprova kyta vepřová kýta recepty recepty z vepřové kýty hamburská pečeně hamburska omacka recept vepřová kýta recept recepty vepřová kýta recept na hamburskou kýtu recept veprova kyta hamburska veprova pecene omáčka z vepřové kýty kýta hamburska veprova omacka recept na hamburskou omáčku vepřová kýta omáčka kýta recepty recepty z kýty omacka z kyty recept z vepřove kýty

Suroviny: kýta vepřová, okurky sterilované, párky, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, slanina, smetana na vaření, citron, mouka hladká, hořčice, cukr, olej, máslo

TopRecepty.cz

Hamburská vepřová kýta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY91