Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hamburská vepřová kýta

Plátek dušené vepřové kýty přelitý krémovou omáčkou, to je hamburská pečeně. Maso je šťavnaté, protýkané uzeninou a kyselou okurkou. Omáčka má jemnou pikantní chuť a hustší konzistenci. Hamburskou kýtu si můžete doma připravit jako sváteční rodinné jídlo, výborná je s knedlíkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (131×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 90 min

110 min (20 min příprava + 90 min tepelná úprava)

25. 8. 2008 20:27

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie9 718 kJ / 2 323 kcal
Bílkoviny232,68 g
Tuky135,08 g
Vláknina21,60 g
Cholesterol 510 mg
Sodík 3,21 g
Sůl7,59 g
Sacharidy34,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

13. 2. 2016 15:48

Lucka 66: to mě těší, že chutnalo;-), díky:-)

Lucka 66

13. 2. 2016 14:22

myslela jsem že svíčková je nejlepší omáčka na světě ale hamburská je ještě lepší vživotě jsem lepší omáčku nejedla byla jsem překvapená jaká to je mňamina měli jsme jí dnes k obědu a moc jsme si pochutnali. děkuji za výbornou inspiraci :-):-):yes::-))

Lucka

13. 2. 2016 13:24

clupmi clupmi

11. 1. 2016 19:25

:yes::yes::yes:

maris maris

3. 1. 2016 09:12

aknel1: děkuji, to mě potěšilo po ránu;-):-)

aknel1

3. 1. 2016 09:05

Podle Vašeho receptu už vařím poněkolikáté, také dnes. Už se těším na oběd. Príma recept. Děkuji

maris maris

31. 12. 2015 11:34

misak.nb: díky;-):-):-))

misak.nb

31. 12. 2015 11:32

Těšil jsem se, že by to mohl být dobrý recept a výsledek je fantastický! Přidal jsem navíc pět kuliček jalovce. Mouku nerozmíchávejte v hrnečku, ale rovnou nasypte do hrnce a rozmixujte, ušetříte upatlaný hrníček od mouky.

maris maris

28. 10. 2015 08:10

martiline: děkuji, moc mě těší, že rodinka chválila;-):-)

martiline martiline

24. 10. 2015 17:54

Dělala jsem z plecka. Ani jsem nečekala, že to bude taková dobrota. Chutnalo celé rodince, chválili a chválili ... :-)

Irmiš Robert

15. 7. 2015 20:02

Je to vynikající,podobný recept vařím ikdyž s malou změnou celá léta,perfekt jen tak dál R.

maris maris

25. 4. 2015 12:40

Michaela Medkova: Míšo děkuju:-), taky se na ni brzy chystám;-)

Michaela Medkova Michaela Medkova

25. 4. 2015 12:36

Dnes byla k obědu a opět všem chutnala:-p:yes:

Veryw

15. 4. 2015 20:42

Je to výborné...
jen jsem nejprve rozmixovala, pak přidala smetanu... mouka nebyla třeba konzistence suprová....nebylo třeba ani dochucovat...

Eva

29. 3. 2015 14:12

Něco tomu chybělo :-), přidala jsem brusinkový jam. Paráda. Doporučuji. :-p

1 2 3 4 5 6 10

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hamburská omáčka veprova kyta vepřová kýta recepty recepty z vepřové kýty hamburská pečeně hamburska omacka recept vepřová kýta recept recepty vepřová kýta recept na hamburskou kýtu recept veprova kyta hamburska veprova pecene omáčka z vepřové kýty kýta hamburska veprova omacka recept na hamburskou omáčku vepřová kýta omáčka kýta recepty recepty z kýty omacka z kyty recept z vepřove kýty

Suroviny: kýta vepřová, okurky sterilované, párky, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, sůl, slanina, smetana na vaření, citron, mouka hladká, hořčice, cukr, olej, máslo

TopRecepty.cz

Hamburská vepřová kýta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY91