Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované kančí panenky a hřbety

Zvěřina, zvláště pak divočák, potřebuje marinovat a odležet. Jen tak si na mase skutečně pochutnáte. Úprava se sladkokyselou marinádou je osvědčená verze. Zvolené části masa pak dovoluji krátkou minutkovou úpravu.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min + doba marinování

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava, + doba marinování)

9. 3. 2012 12:50

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie865 kJ / 207 kcal
Bílkoviny6,70 g
Tuky3,55 g
Vláknina7,96 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy33,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Marinádu lze použít i u jiné zvěřiny nebo vepřového masa.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

NStefancinova

9. 3. 2012 17:10

:-pVypadá to náramě, příležitostně uvařím , manžel je masožravec tak bude nějaká změna:-)) jinak dávám bodík:yes::yes::yes:

jarka skrobakova

9. 3. 2012 16:52

:-O:-Omoc krásný receptík i foto:-K:yes::yes:

rebeka rebeka

9. 3. 2012 16:31

Pajaja::-8:-8 cara mia:-8:-D:-D:-D:-K;-):yes:

Pajaja

9. 3. 2012 16:26

rebeka: :-D Numero uno, bella donna ;-)

rebeka rebeka

9. 3. 2012 15:48

Pajaja:jako já, že jsem numero:-O:-?:-? no, to jsem:-8 40/42;-):-D:-D:-D:-D:-D

Pajaja

9. 3. 2012 15:41

rebeka: :-D:yes: ty jsi číslo. . . ;-)

suslajda suslajda

9. 3. 2012 15:26

:-Ktak to je parádní receptík jen divočina už není, ale ukládám snad se zadaří sehnat divočák:yes::yes:+6

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2012 14:36

Anna Kocikova:Jojo Ani, marinovala jsem v ní podobně vepřová žebírka, ty máš paměť jako slon:-D;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 3. 2012 14:34

Parádní bašta a moc hezky vypadající:-K+5:-p:yes:Ta marmeláda se mi také moc líbí:-*Myslím,že jsi ji už u některých fajn jídel zde uvedených použila:-pBudu se muset také v obchodě podívat,nebo se nám ta naše rybízová za chvilku přejí;-):-D:-D

rebeka rebeka

9. 3. 2012 14:24

:-O:-O ty vošo:-O:-O to je krááásnéé:-*:-*:-K:yes::yes:
všechno by doma bylo, dokonce i pomerančovozázvorová marmoška.. chybí jen detail.. ten kaňour:-// chjjoo.. ale tobě dám bod, ty za to nemůžeš;-):-D:-D:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2012 14:17

Jana Remkova:Jani, já ji kupuju v Albertu. Já ji pak vyfotím a přidám, ale až za chvíli, teď mám fofr.

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 3. 2012 13:49

Nedělej mi tady nervy s kančím masem, jo?:-((:-(( Ježíííš to je nááádhera!!:-* Andreo, pomerančovo-zázvorová marmeláda se dá koupit, nebo máš svou?? To bych si hned udělala:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2012 13:23

Pajaja:Díky Pavli:-K, určitě to půjde i z jiného kousku kance nebo i jiné zvěřiny, jen se to bude dopékat trochu dýl;-)

Pajaja

9. 3. 2012 13:15

Andrejko, tak tuhle dobrůtku si ukládám! Mám v mrazáku ještě kousek kančího, takže vyzkouším. Nádhera! :-p:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: panenka z divočáka recepty z divočáka panenka panenka z divočáka recept kančí maso recepty panenka kančí medailonky recepty hřbet z divočáka kančí hřbet recepty kančí medailonky z panenky recept panenka z divocaka panenka z divočáka recepty kančí hřbet kančí medailonky kančí hřbet recept marináda na kančí maso kančí hřbet minutka divocak panenka recept na kančí hřbet divočák hřbet divočák hřbet recepty kančí medailonky z panenky recept

Suroviny: panenka kančí, marmeláda pomerančovo - zázvorová, pomeranče, omáčka sojová, ocet balsamiko, jalovec, česnek, rozmarýn

TopRecepty.cz

Marinované kančí panenky a hřbety

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Np2p