Falešný tvarohový koláč
Suroviny
Porce: 20-24ks
Nutriční hodnoty
Energie | 13 521 kJ / 3 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,24 g |
Tuky | 77,83 g |
Vláknina | 22,30 g |
Cholesterol | 1,00 g |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 556,44 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2014 08:34
evula: Ty vařené brambory do náplně určitě vychladlé, proto náplň zřídla. Nemusí být nutně den předem, ale pokud dělám těsta i náplně z vařených brambor, dávám vždy chladné. Džemem, marmeládou nebo povidly smíchané s brambory rozhodně nic nepokazíš, ale pak bacha na dávku cukru, aby to nebylo přeslazené
28. 6. 2014 08:25
Trošku jsem bojovala s tím, že není uvedeno zda mají být brambory uvařené a teplé nebo takové ty včerejší -třeba u knedlíků je to zásadní.Dle komentáře, že autorka přišla z práce a v pět měla hotovo jsem vsadila na teplé. Po přidání cukru náplň dost zřídla, snad vejce zajistí ztuhnutí, vrazila jsem tam i ten zbylý bílek z přípravy těsta. Jinak už mám v troubě voní to pěkně. Lákalo by mě i doplnit to švestkami nebo povidly, nezkoušel někdo?
9. 3. 2012 16:37
vladi: není to úplně jako tvaroh, ale trošku ho to připomíná, takže si myslím, že i dceři bude chutnat. Taková zlatá střední cesta
9. 3. 2012 15:45
už to "putuje" do oblíbených a někdy vyzkouším- jen jsem zvědavá jestli to opravdu bude připimínat tvaroh- já tvaroh ráda , ale dcera moc nemusí- tak uvidíme jinak bodík za receptík už letí
9. 3. 2012 15:26
rebeka:
9. 3. 2012 15:20
Jana Remkova: jak to mluvíš, Remková cosi o exkrementu a taková krása na fotce i receptu du du du
9. 3. 2012 15:04
Marie64: Byla tady kámoška a nemohla vynachválit!! Prý.."ty z ho..upečeš bič" Ale hned jsem upozornila, že ne já, ale jiná Topačka
9. 3. 2012 14:04
Po doplnění fotek dostal receptík úplně jiný kabátekUž mám představu a recept na koláček se mi moc líbí+7
9. 3. 2012 13:57
Jana Remkova:To jsem moc ráda,že vám chutnal.Já jsem hrozinky nedala,protože je u nás moc nemusí.Jinak včera jsem přišla v půl třetí z práce,dala vařit brambory a v pět hodin už byl koláč upečený.Vzala jsem ochutnat do práce a všem také moc chutnal.
9. 3. 2012 12:33
Pajaja: Díky! No, zbyly mi brambory od oběda, přítel je marod, moc nejedl a co s tím? Akorát rozinky jsem neměla, ale soused cukrář má vždycky. No, každopádně koláč už není!
9. 3. 2012 12:28
Jana Remkova: Jani, ty si operativní! To byla rychlost. Hned se mi moučník víc líbí, když ho vidím a Tobě se moc povedl! +
9. 3. 2012 10:11
Tento koláč bude jistě dobrý. Na názvu bych nic neměnila, přestože tvarohový není - chuťově ho bude asi připomínat, proto falešný tvarohový.
9. 3. 2012 08:42
zírám a polykám na co všechno šikulky nepřijdou
9. 3. 2012 06:52
Maruško, recept vypadá moc slibněUkládám si a co nejdříve vyzkouším, díky
8. 3. 2012 20:47
ivulinka: a skvělý!!!
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 3 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 47 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Brambory se špekáčky na pivu: Lehce pikantní pokrm z jednoho pekáčku báječně chutná, a přitom ho zvládne i začátečník
Další recepty
Tématické fráze: tvarohový koláč falesny pařížsky kolač tvarohový koláč na plech falešné tvarohové řezy recept koláč s tvarohem a vařenymi brambory koláč s tvarohem tvarohový koláč recept tvarohový koláč z brambor falešný švestkový koláč s tvarohem sachr kolac s tvarohem falešné koláče falešný rafaelo na plech kolac s brambora tvarohem falešný koláč brambor.kolac s tvarohem falešnákolác s tvarohem a s povidly falešné koláče recept drobenkový koláč na plech falešné koláče na plech flesny tvarohovy kolac
Suroviny: mouka hrubá, brambory, cukr krupice, máslo, žloutek, prášek do pečiva, brambory, žloutek, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, rozinky, kůra citronová, bílek, mouka hrubá, cukr krupice, máslo
Falešný tvarohový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vD7X
24 názorů