Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vejce Benedikt

Vejce Benedikt je luxusní snídaňový pokrm, který v módních kavárnách stojí spoustu peněz. Jeho domácí výroba je přitom finančně nenáročná. Skládá se ze zastřeného vajíčka, holandské omáčky a plátku šunky. Naučte se ho a nebudete litovat.

Hodnocení receptu je 5,0 (33×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

25. 4. 2012 09:11

Suroviny pro 1 porce

1 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie641 kJ / 153 kcal
Bílkoviny16,68 g
Tuky9,16 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 444 mg
Sůl1,01 g
Sacharidy1,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Holandskou omáčku ještě můžeme ochutit dijonskou hořčicí.

http://www.toprecepty.cz/recept/8489-holandska-oma...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BILKOVAI BILKOVAI

25. 4. 2012 19:47

Umělecké dílo:-O:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 4. 2012 17:46

Zastřená vajíčka dělávám k omáčce,nebo do polévky,ale takto by mě to opravdu nenapadlo:-8:-))Vypadá to náramně:-p+:yes::-K

rebeka rebeka

25. 4. 2012 16:49

krásné.. něco podobného jsem viděla, tuším v Apetitu:-?
luxusní foto:yes::yes::-K

Pajaja

25. 4. 2012 13:38

:-O:-p:yes::yes:+

1974andrea 1974andrea

25. 4. 2012 12:14

Děkuju všem:-K, vyzkoušejte, je to vynikající;-)

jirholu jirholu

25. 4. 2012 11:53

Máš vajíčko parádně vyšperkované ;-):-p:yes:

AniCiz

25. 4. 2012 11:20

:yes:je to parádní vajíčko:-*:-K

Moonia

25. 4. 2012 11:19

Já mám hlad :-p :yes:

1974andrea 1974andrea

25. 4. 2012 11:16

Holky, moc vám všem děkuji za tolik chváli;-):-K

pipre pipre

25. 4. 2012 11:11

Andrejko, moc hezky sis s tím pohrála a z úplně jednoduchého jídla jsi udělala něco, co se jí už očima :-):yes::yes::yes:

Zdenka1

25. 4. 2012 11:02

Hezký je ten Benedikt:yes::-p

1974andrea 1974andrea

25. 4. 2012 10:58

maris:Díky Maruško, tak aspoň víme, odkud ten název;-)

Severinka Severinka

25. 4. 2012 10:57

maris:jé, díky Maruško, vidíš a já vím že je Benediktýnský klášter, a tak jsem si myslela že si to dělali k snídani mniši:-D:-D:-D

maris maris

25. 4. 2012 10:43

Dovolím si přidat odkaz, co se o nich píše v Dadalově kuchařce;-):-)
http://dadala.hyperlinx.cz/vej/vejr0030.html

1974andrea 1974andrea

25. 4. 2012 10:37

Severinka:Mirko, tak to teda nevím. Proč myswlíš mnich, že by se ládovali takovýma dobrotama?;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: benediktovo vejce vajička benedikt vajicko benedikt benediktýnská vejce vejce recepty vajíčka ala benedikt benediktovo vejce recept vejce benedict zastřené vejce pohlreich benediktýnské vejce vejce vejce benedykt vejce benedikt+pohlreich vejce bendikt vejce benedigt vejce benedikt s holandskou omackou vejcebenedikt recepty z vajec zastřené vejce vejce recept

Suroviny: vejce, šunka, houska, ocet, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vejce Benedikt

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53BY