Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Slovinský guláš

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

22. 4. 2012 21:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 852 kJ / 2 355 kcal
Bílkoviny203,33 g
Tuky54,69 g
Vláknina66,50 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 516 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy242,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem si před lety vystřihla z nějakého časopisu a realizovala jej až tento víkend. Určitě zase někdy zopakuji.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

25. 4. 2012 16:36

luxusní foto, bombastické:-K:-K:yes::yes::yes:
gulášek vypadá famósně:-p:-p:-K:-K

Dana61

25. 4. 2012 08:59

tento gulášek je skvělý:yes::-D

Inka1 Inka1

24. 4. 2012 14:31

:-D To také dělám , ale jen hovězí maso. Příště to zkusím i s tím vepřovým :-D:-D:yes:

dzungila

23. 4. 2012 19:26

Kuchařinky, děkuji vám všem za pochvaly!:-8
Magdalenko - :-K;-)

magdalenka magdalenka

23. 4. 2012 10:57

Andrejka, tvoje recepty sú vždy skvelé a fotky nádherné. Pokochám sa nimi vždy, sú ozdobou týchto stránok.:-K
(A ten tvoj nekynutý kynutý koláč už mám dávno v repertoári...
;-))

Simona Skolakova Simona Skolakova

23. 4. 2012 09:51

dzungila:Moc hezký receptík a fotečka je jak ze žurnálu;-):yes::-K

Bibinka Bibinka

23. 4. 2012 09:39

dzungila: gulášek jako víno, dělám podobně a já ti dávám krásnej 10.bod:yes:

nofrona

23. 4. 2012 06:44

:-p:yes::yes:

jirholu jirholu

22. 4. 2012 23:33

Guláš vypadá moc pěkně :-p;-):yes:

maris maris

22. 4. 2012 22:11

dzungila::-) já to vepřové opeču zvlášť na pánvi, nepřidávám ho syrové, ale to je jen maličkost, gulášek vypadá skvěle a určitě i tak chutnal;-):-p:yes:

dzungila

22. 4. 2012 22:07

Maris, jindy postupuji stejně jak píšeš, ale zároveň mám ráda, když se maso na cibuli opeče do zlatova.:-p
Vepřové se sice trochu rozpadalo, ale i tak jsem sklidila úspěch.:-8;-)
Díky všem za pochvalu!;-)

jarka skrobakova

22. 4. 2012 21:56

rcp se mi líbí, foto moc pěkné, bodík+:yes::yes::-)):-K

maris maris

22. 4. 2012 21:52

Moc hezké, někdy taky dělám guláš z více druhů masa, hovězí dávám jako první a vepřové přidám později, většinou se musí hovězí dusít déle. Recept je super:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

22. 4. 2012 21:52

Vypadá to mňam :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: guláš z více druhů masa druhy gulášů druhy guláše slovinský koláč guláš z více druhů mas gulaš s vice druhu masa slovinsky veprovy gulas guláš druhy recept gulas s vice druhu masa uherský guláš gulas s vice druhy masa cibule do hněda guláše druhy gulas vice druhu masa druhý gulášů recepty slovimský guláš recept recepty guláše slovinske hovězí na cibuli slovinsky pokrm hovezi na cibuli druh hovězího na guláš

Suroviny: hovězí zadní, plec vepřová, cibule, brambory, česnek, bobkový list, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, kmín celý, sůl, pepř, sádlo

TopRecepty.cz

Slovinský guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yMq6