Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička v pikantním přelivu

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 4. 2012 10:13

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 544 kJ / 1 325 kcal
Bílkoviny101,60 g
Tuky53,33 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 286 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy76,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zbytkování se vyplatilo (potřebovala jsem zlikvidovat omáčky), kamarádka s manželem, má drahá polovička a zeť si pochutnali ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

2. 5. 2012 23:08

Určitě někdy vyzkouším, vypadá to lahodně.:-p

ivulinka ivulinka

22. 4. 2012 15:09

:-):yes::-p

nofrona

22. 4. 2012 12:32

:yes::yes:

jarka skrobakova

21. 4. 2012 19:45

:yes::yes::-)), pěkný receptík

spagetka spagetka

21. 4. 2012 17:35

Jana Remkova: Jani já brusinky, klikve a veškeré ovoce zásadně zavařuju do vlastní šťávy, kvůli diabetu ;-);-):-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2012 17:10

Hodně zajímavé ingredience! Já mám jen brusinkovou marmeládu, brusinky ve vlastní šťávě neznám. Každopádně, Sambal oelek, med, bílé vínko..to bude dobrůtka:-)

Colombo65 Colombo65

21. 4. 2012 15:58

Krása;-);-);-)

Bibinka Bibinka

21. 4. 2012 14:11

špagetko, pěkný recept a 2. bod.:yes:

Eliza Eliza

21. 4. 2012 14:00

To určitě ráda zkusím, vypadá to úžasně.:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: houbový přeliv na maso krkovička recepty krkovice recept smetanový přeliv recepty z krkovice krkovice recepty smetanový přeliv na maso pórkový preliv houbový přeliv pikantní přeliv krkovička ve vlastní šťávě přeliv na maso top recepty z krkovicky recept krkovička top recepty z krkovice krkovička s houbovym prelivem vepřový plátek s pikantním přelivem krkovice marinádě s houbami a těstovinami krkovice těstoviny recept pikantní preliv na kotletu

Suroviny: krkovice vepřová, víno bílé suché, brusinky, sambal oelek, med, paprika sušená uzená, kurkuma, pepř bílý, sůl, smetana na vaření, olej

TopRecepty.cz

Krkovička v pikantním přelivu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2OYA