Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čočkové khirčí

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 4. 2012 06:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 519 kJ / 1 797 kcal
Bílkoviny70,96 g
Tuky6,75 g
Vláknina48,58 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy340,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz/.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 4. 2012 23:43

Velmi, velmi zvláštní a zajímavý recept!!

nofrona

20. 4. 2012 20:07

:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 4. 2012 17:35

Receptík je zajímavý a jídlo vypadá moc hezky:-p:yes:

petram petram

20. 4. 2012 15:57

tejaja: Děkuju za bodík a těším se, až vyzkoušíš :-) Tempeh jsem si zamilovala, ale samozřejmě se to dá jíst i bez něj, Indové khirčí jedí často jen tak samotné.

tejaja tejaja

20. 4. 2012 15:54

Klasicky výborný recept:yes:, že ti to už nie je trápne ;-):-D:-D, tempeh som si objednala u nás v jednej z predajní, tak až ho budem mať, vyskúšam. Zatiaľ sa musíš uspokojiť s bodom :-D:-D:yes:

Oveska

20. 4. 2012 12:42

Díky za odpověď :-) Asi začnu s basmati, stejně jsem ji chtěla kupovat, chodím na ni do vegejídelny a mám moc ráda její konzistenci.

petram petram

20. 4. 2012 10:25

Oveska: Zkoušela jsem obyčejnou dlouhozrnnou i basmati a z obou to bylo výborné. On ten pokrm má být lehce kašovitý, takže případné rozvaření zase až tak moc nevadí.

Oveska

20. 4. 2012 10:15

To vypadá skvěle - to koření, čočka, hmmm... :-) Jaká rýže by byla nejlepší? Napadá mě basmati, ta se nerozvaří tak snadno jako ta obyčejná, co se prodává u nás. S jakou to děláte?

petram petram

20. 4. 2012 07:19

spagetka: To nic, on jak je doma vyrobený, nevypadá úplně standardně...

spagetka spagetka

20. 4. 2012 07:11

petram:ajooo a já ho nepoznala :-8:-8:-O:-O:-O:yes::yes::yes:

petram petram

20. 4. 2012 07:04

spagetka: Ty pevné kousky, to je tempeh - "fermentovaný sýr ze sojových bobů", mám tady na něj i odkaz (http://www.toprecepty.cz/recept/26169-domaci-tempe...), kupuje se ve zdravých výživách a je to neskutečná lahůdka :-).

spagetka spagetka

20. 4. 2012 06:59

hm, tak tohle by u nás prošlo, ukládám, udělám. Prosímtě, ty pevné kousky na okraji talíře, jsou co? Podle mě ta čočka viď;-), jinak :yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čočkové burgery čočkové chipsy recept cockove chipsy čočkové pokrmy čočkové pokrmy čočkový tempeh čočkové chipsy recepty čočkove burgry jak se dela cockovy tempen recept na chipsy z čočky cockove chips recepty čočkové čipsy recept recept na cockove chipsy recepty na kašovitá jídla čočka a rýže,ind. pokrmy čočka chipsy recept cockove chipsy s chilli fermentované placky z ryze a čočky testoviny cockove rýže,čočka tempeh

Suroviny: rýže, čočka, olej, cibule, česnek, koření hřebíček, kardamom mletý, skořice mletá, zázvor, kurkuma, pepř, chilli, sůl

TopRecepty.cz

Čočkové khirčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AA0j