Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované vepřové závitky na jehle

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

18. 4. 2012 14:27

Suroviny pro 3

3

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 128 kJ / 509 kcal
Bílkoviny90,00 g
Tuky16,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 4. 2012 20:02

:-p+:yes:

rebeka rebeka

18. 4. 2012 19:10

Veronika.Hrozna::-D:-D Japonec:-?:-? ten až nakonec:-D:-D:-D:yes::yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

18. 4. 2012 19:08

rebeka:Nesmysl,pěkně nakrájet dát i s cibulí do marinády nechat okapat a napíchnout potom na jehlu! Na nás přeci nějaký japonský tentononc nevyzraje !:yes:

rebeka rebeka

18. 4. 2012 17:20

chocolate::-O:-O:-O nééé, tu néé, to by ses z toho to.. víš, co:-?:-?:-8:-D:-D jsem myslela třeba.. Rulandské šeddééé:-8:-D:yes:

chocolate chocolate

18. 4. 2012 17:17

rebeka:..já vím, na Šaratici, že?;-)

rebeka rebeka

18. 4. 2012 17:13

chocolate:noo, nebo přejdi na jinou značku;-):-D:-D jinak.. tobrý chosti:-8:-D:-D:-D:yes::yes:

chocolate chocolate

18. 4. 2012 17:07

rebeka:Čéče, já tu Poděbradku budu mít už jen na příděl...:-D:-))

rebeka rebeka

18. 4. 2012 17:04

chocolate::-O má pravdu, předsedo:-!:yes::-D:-D
http://slovnik.vareni.cz/mirin/

chocolate chocolate

18. 4. 2012 16:58

AntoninZ:Já myslela, že Mirin je vlastně kořeněné víno určené k vaření a dochucování pokrmů.
Vaše komenty mám ráda, vždy se něco přiučím:-).

AntoninZ

18. 4. 2012 16:56

Tak nevím Mirin nebo rýžový ocet?
Mirin je japonské koření, která obsahuje asi 14% alkoholu. Dělá se z mochi-Gome (lepkové rýže), Kome-Koji (normální rýže) a shochu (alkoholický nápoj destilovaný) vše fermentované asi 2 měsíce.
No a rýžový ocet je - inu ocet ale z rýže.

Nadja Nadja

18. 4. 2012 14:55

Mně se to líbí :-! a marinovat můžu na špejli v misce.
:-O Ale jen mě zaráží, že mám namarinované maso opláchnout pod tekoucí vodou - tudíž marinádu smýt, a potom při grilování špíz zbylou marinádou potírat. :-? Proč oplachovat :-?

rebeka rebeka

18. 4. 2012 14:39

chocolate::-D:-D:-D ale já ne plastovou, já dřevěnou.. z TONu.. taky reklama:-?:-8:-D:-D:-D:-D zdravím do Brnka;-):-K

1974andrea 1974andrea

18. 4. 2012 14:36

Marcela:Taky jsem si na to vzpomněla a našla;-)

chocolate chocolate

18. 4. 2012 14:35

rebeka:Provázek na vaření a ševcovská jehla;-).
Já mám ohebnou jen plastovou židli na chalupě..

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: grilované maso na jehle grilované závitky marinování masa jehlou vepřové závitky grilovaný vepřový špíz recept na vepřové závitky zavitky na grilu vepřové maso na jehle vepřový závitek na grilu grilovaný závitek marinovací jehla na maso nerez vepřová kýta na grilu závitky pikantní veprovy zavitek na youtube vepřové na rozni závitky na gril grilovaný kotlety na rožni vepřové závitky na špízu marinovací jehla na maso maso na grilovaci jehle kované jehly na špízy

Suroviny: kotleta vepřová, cibulka jarní, omáčka teriyaki, ocet rýžový, zázvor, pažitka

TopRecepty.cz

Grilované vepřové závitky na jehle

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7OQB