Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zavářka do polévky - drobení, strouhání

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 2 min Doba přípravy: 2 min

2 min (2 min příprava)

16. 4. 2012 13:30

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 256 kJ / 539 kcal
Bílkoviny21,18 g
Tuky8,81 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 102 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy91,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Množství, které neupotřebím hned, dám na utěrku, usuším a použiji jindy.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

sindel.b

16. 4. 2012 19:18

Irrena:kutr je na sekání masa, jsou to u robotu ty dva nebo tři zahnuté nože,používá se to na sekání masa, já s tím zadělávám i kynuté těsto na knedlíky:-O

Irrena Irrena

16. 4. 2012 19:10

Je to parádní:yes::yes:Ale jsem asi trochu natvrdlá, co je to kutr:-?:-?:-?Sekáček to není:-?

sindel.b

16. 4. 2012 17:04

magdalenka:Magdi, díky za upozornění, už jsem to opravila a ještě doplnila postup. Já si taky domácí těstoviny připravuji pravidelně, ale tohle je nejrychlejší,ahoj

magdalenka magdalenka

16. 4. 2012 16:49

sindel.b: ja s výrobou cestovín nemám problém, robím si všetko už pekných pár rokov. Myslela som dopísať orientačné množstvo múky hore do receptu - ty ako autor máš možnosť robiť v recepte úpravy, opravy. Nemyslím to v zlom, ani útočne, iba si myslím, že začiatočníkovi takáto informácia pomôže. Pekný deň!

sindel.b

16. 4. 2012 16:27

spagetka:jejda, díky za upozornění, omlouvám se Magdalence - promiň:no:

spagetka spagetka

16. 4. 2012 16:16

sindel.b:Magdalenka ale slovo "hygroskopická" použila správně!!!!! - viz: http://cs.wikipedia.org/wiki/Hygroskopie

sindel.b

16. 4. 2012 16:13

magdalenka:Magdi, vodík hydrogenium, to zn. hydroskopická, ahoj

sindel.b

16. 4. 2012 16:11

magdalenka:Magdi (?) na 1 vejce se počítá 100 až 150 gr hrubé mouky, záleží na tom, jak máš velké vejce:-)

magdalenka magdalenka

16. 4. 2012 15:43

sindel.b:myslím, že by si aspoň orientačné množstvo múky mohla doplniť do receptu. Začiatočník si ťažko predstaví, či má nasypať 50 alebo 500 g.
Pavla, soľ je hygroskopická, viaže vodu. Osolené cesto ťažšie schne.

lasicka

16. 4. 2012 15:32

sindel.b:však jo...:-):-):-)mej se:-K:-K:-K

sindel.b

16. 4. 2012 15:15

lasicka:jasně,každý si vaří podle svého a o tom to tady je

lasicka

16. 4. 2012 15:13

sindel.b:šindelko u nas se přidava trošek strouhanky místo mouky a opravdu to nestrouhame;-):-K:-))

spagetka spagetka

16. 4. 2012 15:05

sindel.b: proč rozruch? Normálně se bavíme o receptu a o tom to je ne? ;-):yes:

sindel.b

16. 4. 2012 15:00

spagetko, lasičko, vše dobré :-));-):-));-):yes:
Netušila jsem, jaký rozruch vyvolá zavářka - vložka do plévky:-)

sindel.b

16. 4. 2012 14:54

spagetka:Musím se do toho ještě vložit - játrová zavářka se zaváří přes struhadlo do polévky, do játrové zavářky se dává trochu hl.mouky do těsta,aby ty nudličky pěkně držely pohromadě. Těsto na játrové knedlíčky je bez mouky!!!Příjemný zbytek dne!
Jo a jestli si z toho těsta- co prodávají- uděláš knedlíčky,je už tvoje věc.:-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: drobeni do polevky zavářky a vložky do polévek strouhání do polévky zavářka do polévky jak udělat drobení do polévky zavářky do polévky zavařka z krupice recept na drobení do polévky strouhání do polévky recept polévkové drobení drobení do polévky recept zavářky a vložky do polévek tipy drobení játrové drobení zavarka do polevky recept recept drobení do polévky drobení do polévky z krupice játrová zavářka zavářka do polévky z vajec játrová zavářka do polévky

Suroviny: vejce, mouka hrubá, mléko

TopRecepty.cz

Zavářka do polévky - drobení, strouhání

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/p7yy