Dort technická STK
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 19 192 kJ / 4 587 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,13 g |
Tuky | 323,66 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 2,21 g |
Sodík | 763 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 336,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 11. 2013 14:52
Moc pěkné,akorát že je to měření emisí, technická je červená
8. 4. 2012 05:44
+8 za vtipný nápad i za technické provedení.
7. 4. 2012 13:57
super
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Banana split
Přidáno před 50 minutami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 14 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 14 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 15 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno 27. 4. 2024 09:12
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Právě bylo uvařeno:
Ovesný koláč s jogurtem a ovocem
katka639 uvařila před 1 minutou
Masové kuličky v rajské omáčce
tomikk81 uvařila před 6 minutami
Bramborové krokety se sýrem a anglickou slaninou
Monika.b19 uvařila před 15 minutami
Kynutý makový závin
monika.jandikova uvařila před 1 hodinou
Povidlové šátečky bez kynutí
gedzitka uvařila před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Polévka z ředkviček
ha.vavrova@gmail.com uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
Slozilova uvařil před 8 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 11 hodinami
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Duhový dort: Naučíme vás, jak připravit, upéct a složit barevné korpusy, které v řezu vypadají jako duha
Mléko nahradí maso, psalo se v kuchařkách 50. let. Nechyběly rady na správné dojení a na tvarohový krém dětem místo bonbónů
Další recepty
Tématické fráze: jak udelat stk dort stk dorty stk dort na stk dorty techniky jak se děla technicka stk bokem dort emise dort.stk
Suroviny: mouka hladká, vejce, cukr krupice, olej, prášek do pečiva, máslo, čokoláda mléčná, cukr moučkový, pudink, mléko, marcipán
Dort technická STK
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Npvm
3 názory