Albertovy jidáše
Jidáše patří neodmyslitelně k velikonočním svátkům. Sladké jednoduše tvarované kousky kynutého těsta, upečené dozlatova a posypané na závěr moučkovým cukrem jsou vítanou svačinou nebo pozorností pro koledníky.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
20 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 15 992 kJ / 3 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,39 g |
Tuky | 186,64 g |
Vláknina | 18,66 g |
Cholesterol | 1,18 g |
Sodík | 662 mg |
Sůl | 1,58 g |
Sacharidy | 436,87 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Z časopisu Albert 2011.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 10. 2017 17:46
máte to nějaké popletené..........
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 16 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 21 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 22 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 7 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 7 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 9 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 9 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 9 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 10 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 10 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 10 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
„Když nemáte kečup, dejte tam hořčici“ aneb Jak se proměňovala česká gastronomie během třiceti let existence TV Nova
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Alobal je dobrý pomocník na občasnou přípravu pokrmů. Hodí se hlavně na výletech a při grilování
Další recepty
Tématické fráze: časopis albert duben jidaše se smetanou proč se pekly jidáše albert recepty kdy se pecou jidase velikonoční jidáše albert recepty z časopisu albert jidáše se smetany jidase nekynute jidáš jidáše smetana jidáše ze smetany jidase bez kynuti nekynuté jidáše proč se pečou jidáše recepty albert casopis albert jidáše bez kvasku časopis albert medový jidáše jidas ze smetanou
Suroviny: cukr krupice, mouka hladká, smetana, droždí, žloutek, vejce, máslo, kůra citronová, cukr vanilkový, sůl, cukr moučkový
Albertovy jidáše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kmpl
1 názor