Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

6. 4. 2012 11:54

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie735 kJ / 176 kcal
Bílkoviny4,99 g
Tuky1,18 g
Vláknina12,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 107 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy32,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto jídlo je oblíbené mezi kreoly v Jížních státech USA.

V kreolské kuchyni se setkáme kromě ryb a té nejbohatší nabídky mořských plodů i s jídly z divokých krocanů, kachen, želv, vepřového masa, žabích stehýnek a jiných lahůdek. Ale o tom zase až někdy příště.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jaroslav Orlík

11. 1. 2016 10:01

No, ne, že by to nevypadal lákavě, ale vepřová panenka? Není to házení perel sviním?

Ivana79 Ivana79

7. 4. 2012 11:07

Toto je presne podľa môjho gusta:-pa vyzerá to výborne:yes:Ukladám:-)

evosheek evosheek

6. 4. 2012 23:41

zizala: Z bylinek jsem použil klasiku. Tymián, oregáno, koriandr a rozmarýn.

evosheek evosheek

6. 4. 2012 23:39

Peťka: Provedu opravu, při této operaci jsem použil hrnek 1 dl zaplněn z větší části.

rebeka rebeka

6. 4. 2012 15:34

tejaja::yes::yes::yes:;-):-D

zizala zizala (moderátorka)

6. 4. 2012 14:08

:-))Veverku ani vačici tam dávat nebudu, jinak to vypadá dobře, jen prosím upřesnit ty bylinky, dík :-K

chocolate chocolate

6. 4. 2012 12:54

Peťka:Kreolská kuchyně je známá tím, že je hodně mastná;-).

Peťka

6. 4. 2012 12:50

Není toho oleje nějak moc?

tejaja tejaja

6. 4. 2012 12:19

?: Prečo hlúpa ? Kto sa pýta, je hlúpy 5 minút, kto sa nepýta, je hlúpy celý život.

?

6. 4. 2012 12:01

to je ale hloupá otázka

tejaja tejaja

6. 4. 2012 11:56

Toto by chutilo aj mne, :yes: ale prečo medzi kreolmi, ostatní to nemajú radi ?:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: omáčka luisiana divoký krocan recept luisiana omacka kreolská omáčka louisiana jidlo krocan divoky recepty krocan divoky recept divoky krocan recepty recept divoký krocan lousiana omacka luisana omáčka pikantní omáčka recepty na divokého krocana omáčka ke krocanovi jak upéct divokého krocana omáčka luisana worcester omáčka omáčka lousianna omacka loussiana brambory louisiana

Suroviny: olej olivový, mouka hladká, bylinky, cibule, šťáva citronová, kůra citronová, paprika čerstvá červená, celer, rajče, chilli paprika čerstvá, cibulka jarní, omáčka worcesterová, protlak rajčatový, panenka vepřová, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Sauce picante Louisiana (Pikantní omáčka Louisiana)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x93z