Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní prsa s portskou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

5. 4. 2012 18:11

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie597 kJ / 143 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy17,66 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

opfer

30. 1. 2018 06:48

Velmi chutně vypadající, dnes vyzkouším. :)))
Manžel by měl dnes dovézt ještě láhev portského přímo z Portugalska ( portuguesa.cz/cs/31-cervene-portske-vino-fine-tawny-port.html ), tak ať je čím zapíjet .))

Nikina Nikina

14. 6. 2013 07:29

Dooga: nechápu, jak mi toto mohlo uniknout! :-O Ta fotka - Oh my God! Mám pocit, že budu slintat ještě tři dny :-D Bod je Tvůj, bez rozmyslu, páč toto musí být excelentní :-!:yes::-K

Jirka

14. 6. 2013 07:22

Diky za recept, mam tam jeden zasadni problem. Prsa by se mela polozit na studenou panev. Pokud je vlozite na silne rozehratou, jak pisete, uzavrete tuk v kuzi. Pokud polozite prsa na nerozpalenou panev a budete zvysovat teplotu pomalu, tuk se vypece a prsa budou jeste lepsi..

aaadobromila

11. 1. 2013 11:58

Jo a dala jsem je dopéct do trouby, protože jim Tvůj čas nestačil. Zkusila jsem je rozříznout a byly né jen lehce růžová, ale krvavá ;-) A to já nejím :-/ Ale ta omáčka je fakt výborná a prostě recept zopakuji.

aaadobromila

11. 1. 2013 11:44

Dogo, moc Ti děkuji za tenhle recept!!! právě jsem takhle upravila kachní prsíčka a je to výýýýborné :-! :-8 Asi neodolám a sním i prso druhé :-D

Anet28

15. 11. 2012 20:35

Portské ho jsem dala o něco víc a byla to úplná delikatesa www.importum.cz/cs/portske-vino-dow-s-ruby-0-75l/

Dooga Dooga

6. 4. 2012 08:47

Jana Remkova: Měli včera v Lidlu. 229,- za kilo, takže ty dvě vyšly na 115,-Kč

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2012 21:46

Vašku, opět dráždíš hada bosou nohou;-). Koukala jsem, kachní jsem neviděla, ale husí ano. Za 1 prso 120 kč..no, to se oplatí, co?:-D:-D:-D:-D Mne by šlak trefil. Máš to krásné!!:-p

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 4. 2012 21:10

Aůůůů:-*tak to je bomba,mňam:-p+:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 4. 2012 20:25

;-):-K hezké,jen zakousnout;-):-K

pipre pipre

5. 4. 2012 20:04

Tak to je papáníčko:yes:

savlinka savlinka

5. 4. 2012 19:55

no super hamu papu:yes::yes::yes:

maris maris

5. 4. 2012 19:53

No to bych si pochutnala:-p:-), klidně bych dala i o trošku víc toho portského:-8:-)):-))

zizala zizala (moderátorka)

5. 4. 2012 19:48

Luxusní papáníčko, nedala bych se dlouho pobízet :-p:yes:

srettka

5. 4. 2012 19:48

Tak to musí být velemňamka:-p a ty těstovinky..vypadá to jako elektrická trojlinka:-)) zkousnu a zajiskřím:-D:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kachni prsa na portskem omáčka z portského vína kachní prsíčka na víně kachní prsa kachni prsa na portskem vině kachni prsa recept omacka z portskeho kachní prsíčka na portském kachní prsa s portským kachní prsíčka na portském víně studená kachní prsa omáčka s portským kachní prsa recepty kachni prsa s omackou z portskeho kachní prsa na víně kachní prsa na portské víno kachní prsa na studeno kachní prsíčka portske kachní prsíčka portské víno kachna na portskem vine

Suroviny: prsa kachní, víno portské, med, koření meat masala, sůl

TopRecepty.cz

Kachní prsa s portskou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/62QL