Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 339 kJ / 2 710 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,48 g |
Tuky | 65,72 g |
Vláknina | 37,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 164 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 416,93 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pokud chceme recept zakončit ještě gremolatou, tak si oloupeme česnek, omyjeme petrželku, oklepeme ji dosucha a pak otrháme lístečky. Česnek a petrželku nasekáme najemno.
Citrón omyjeme, osušíme a nastrouháme kůru. Vše smícháme a poklademe pak na maso na talíři.
P.S.Měla jsem doma ještě dvě králičí stehna, která jsem zkusila přidat k vepřovému masu a bylo to vše opravdu moc a moc výborné.
Recept a postup jsem dělala podle italské receptury na : osso buco,které se dělá z telecí nožky, zkusila jsem dělat z jiného masa,ale se stejnou technologií.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2021 12:01
5. 4. 2012 17:41
5. 4. 2012 16:03
Taliansky sposob pripravy roznych druhov masa je velmi popularny a chutny.
3. 4. 2012 19:30
3. 4. 2012 19:30
3. 4. 2012 19:30
3. 4. 2012 19:27
3. 4. 2012 19:22
3. 4. 2012 19:18
3. 4. 2012 19:12
3. 4. 2012 19:09
3. 4. 2012 18:59
3. 4. 2012 18:07
3. 4. 2012 18:04
3. 4. 2012 18:02
Osso bucco (uvadza sa aj osso buco)je druh masa ...telacie lytko s morkovou kostou (dutou kostou) a nie nazov specifickeho receptu. Takze osso bucco sa moze pripravit aj na sposob svieckovej na smotane, aj na taliansky sposob, moze sa uvarit z neho aj polievka.
ja neviem ci sa tiez sama nevyjadrujem zmatene a ci svoj prispevok nakoniec nevymazem, lebo to neviem vysvetlit ..ale ...to je ako keby bolo v nazve napisane Jemne dusene veprove........ala italska hovadzia ohanka, alebo ala italske hovadzie stehno.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 20 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 38 minutami
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 2 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 2 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 12 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: vepřové maso na zelenině maso na zelenině dusene maso na zelenine vepřové maso na zelenině recepty vepřové maso v zelenině králičí maso na zelenině vepřové maso recepty dušené vepřové maso maso v zelenině dušené vepřové maso recept vepřová maso na zelenině recepty z vepřového masa telecí maso na zelenině dušené vepřové maso recepty vepřové maso na zelenině recept dusena kralici stehna recepty na králíčí maso dušené vepřové na zelenině veprove na zelenine recept na kraliči maso
Suroviny: mrkev, celer řapíkatý, rajče, olej olivový, cibule červená, česnek, kotleta vepřová, stehno králičí, sůl, pepř, cukr, koření nové koření, bobkový list, protlak rajčatový, olej olivový, mouka hladká, vývar masový, víno červené suché, těstoviny
Jemné dušené vepřové a králičí maso na zelenině podle italského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lDwJ
25 názorů