Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička po farářsku

Pokud se nebojíme experimentovat, vykouzlíme z krkovičky, cibule a nivy skvělý oběd. Maso není potřeba podlévat, protože je samo o sobě velmi šťavnaté. Navíc zapečený sýr vytvoří na jeho povrchu zlatavou křupavou kůrku.

Hodnocení receptu je 5,0 (71×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

1. 4. 2012 17:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 659 kJ / 1 114 kcal
Bílkoviny79,46 g
Tuky75,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 280 mg
Sodík 5,01 g
Sůl12,50 g
Sacharidy27,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dadka

20. 3. 2016 16:54

jednoduchý a určitě dobrý recept,vyzkouším:yes:

babipis

30. 11. 2015 17:10

Vyzkoušela jsem a chutnalo:-):yes:

žaba

29. 11. 2015 13:08

já tu krkovičku ještě potírám hořčicí aby ta šťávička měla lepší chuť:-)

Tomáš

29. 11. 2015 11:38

Konečně fotka s pěkným půllitrem a snad i se stejnou dobrou značkou v něm. :-)

savlinka savlinka

28. 11. 2015 12:53

Petr Hora:tak já jí znám pod názvem,který jsem uvedla a dnes po dlouhé době vařila;-)

Petr Hora

26. 11. 2015 14:23

Tento recept měla moje máma od 69roku a to se ještě menoval"Krkovička po Farsku";-):-p

savlinka savlinka

21. 11. 2015 15:51

Jana Remkova:Jani tak to jsem ráda,že chutnalo:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 11. 2015 13:28

Jani, vidím, že ti taky vyměnili fotku;-), ale je to od Nadi, takže spíš je to čest. Já přidávám taky foto a plus, protože jsem na ten recept úplně zapoměla a včera ho někdo sdílel na FB, tak výběr oběda byl jasný. :-). Jen já mám k tomu kvůli dělence pečené žampiony od Cathleen. Mimochodem, jsou vynikající:-p. Děkuji za skvělý recept, moc jsme si pochutnali;-)

Georg

18. 10. 2015 20:28

Vyskusane, avsak - solit, korenit, pripadne dat na noc do moridla (olej, koreniny, sol...) a do chladnicky. Syry doporucujem vrstvit na maso az v druhej polovici pecenia spolu s uz udusenou cibulou.

http://www.toprecepty.cz

Matoušová Libuše

17. 10. 2015 19:47

Receptík jsem vyzkoušela a chutnal .....bude se opakovat...doporučuji:yes:

jarekrum

6. 10. 2015 08:15

...asi budu farářem!:-p

Libulka Šikulka

4. 10. 2015 22:54

petallka:Pekla jsem v ohnivzdorné míse - přikryté celou dobu (jinak by se to moc vysušilo) A je mňamka ;-):yes:

Henryka

4. 10. 2015 22:31

smacznego--dobre hutnani:yes::-/:-p:-K

lubinka

4. 10. 2015 17:34

To se mi moc líbí:-p, posílám bodík :yes: a určitě udělám:-K

Jarmila

4. 10. 2015 17:33

petallka:

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: speciality z krkovičky recepty z krkovičky krkovice recepty krkovička krkovička recepty dietní krkovička krkovička recept top recepty z krkovice dobré recepty na krkovičku krkovice recept recepty z krkovice kotlety po farářsku recept na krkovičku recept z krkovičky recept na dobrou krkovicku dobrá krkovička kotleta po fararsku speciality z krkovice recepty krkovička recepty s krkovicky

Suroviny: krkovice vepřová, cibule, sýr niva, sýr eidam, pepř mletý, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Krkovička po farářsku

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Qvzq