Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

31. 3. 2012 22:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 182 kJ / 1 717 kcal
Bílkoviny30,10 g
Tuky99,94 g
Vláknina10,44 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 357 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy168,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá skořicový med, smíchá lžičku skořice se 3 lžícemi jakéhokoliv medu. Ovoce můžeme dát podle sebe. Přijede dcera a nejde mi trouba, tak jsem se uchýlila k mikrovlnce a zatím se daří.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 4. 2012 14:31

Tý jo,další dobrota z troubičky u které se hlavně v létě nemusí človět pařit,když rodinku honí mlsná;-):-p+:yes:

Bibinka Bibinka

1. 4. 2012 14:06

Jana Remkova: Jani, já taky a doma ani jinej nemám, dělám vždycky hodně skleniček, něco rozdám sestře, neteři pro děti, ty ho mají hrozně rádi na chleba s máslem, což je dobře, jenže oni by nic jiného jíst nemusely:-D

magdalenka magdalenka

1. 4. 2012 13:49

Nie som extra na sladké, ale toto by som si s chuťou dala...:yes:

jarka skrobakova

1. 4. 2012 13:05

:-p:-p:-O:-)):yes::yes::-K

maris maris

1. 4. 2012 11:28

Bibinka: Bibi, to nevadí;-), Rebi už sem dala odkaz, ono by to šlo i jen posypat jablíčka skořicí a polít medem. Mě to jen zaujalo, protože jsem ho vůbec neznala, tak jsem byla zvědavá:-8:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2012 11:28

Bibinka: teda!! Za 50g tolik peněz!!:-O Jani, já pampeliškový běžně používám skoro do všeho;-), dokonce jsem ho dala i do perníčků a nic se nedělo!:-D

Bibinka Bibinka

1. 4. 2012 11:25

maris: Maris, ten med existuje a je docela drahý a proto mi vyjde levnější, když dám lžičku skořice do medu, já do pampeliškového, který jsem si dělala;-) a je to dobrý. Fotku skořicovýho medu ti teda bohužel neposkytnu:-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 4. 2012 10:52

Jani, bezva pahorek!!:-)

rebeka rebeka

1. 4. 2012 10:24

maris:;-) tak, tak.. celý život:-K:-D:yes:

maris maris

1. 4. 2012 10:21

rebeka: Rebi děkuju:-K, člověk se pořád učí;-):-))

rebeka rebeka

1. 4. 2012 10:19

maris: tady.. http://www.hungaro-delikates.cz/eshop--25-155 ale myslím, že, jak píšeš.. do medu zamícht skořici a je vyhráno:-D;-):yes:

nofrona

1. 4. 2012 10:18

:yes:

maris maris

1. 4. 2012 10:10

Bibi, skořicový med vůbec neznám:-O, to kupuješ ? Mohla bys vyfotit sklenici, jak to vypadá ? Jaký je rozdíl mezi skořicovým medem a když si med smíchám se lžičkou skořice, jak píšeš ?

spagetka spagetka

1. 4. 2012 09:54

Jo bibi, to je ten tvůj výmysl, no vymýšlíš dobře:-D, musím zkusit ;-):-p:yes:

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

1. 4. 2012 07:31

Janinko. To vypadá skvostně a bude asi krásně křehoučkej a vlažnej. Určitě zkusím. zatím +bodík 3

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mikrovlnna trouba recepty recepty na objet rolka v mikrovlnné troubě med a mikrovlnná trouba trouby recepty cukr a med do mikrovlnky mikrovlná trouba recepty pahorky z jablek dzemy z mikrovlnne trouby mikrovlnná trouba med med do mikrovlnné trouby recept na objet med a mikrovlná trouba? pahorek buchta

Suroviny: mouka polohrubá, cukr krystal, vejce, mléko, máslo, prášek do pečiva, skořicový med, kůra pomerančová, cukr vanilkový, jablko

TopRecepty.cz

Ovocný pahorek z mikrovlnné trouby

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x9Mn