Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sendvič z krkovičky od pana Cuketky

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 3. 2012 16:14

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie13 437 kJ / 3 212 kcal
Bílkoviny303,14 g
Tuky180,02 g
Vláknina3,45 g
Cholesterol 720 mg
Sodík 1,71 g
Sůl3,75 g
Sacharidy93,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Je to SKVOSTNÝ recept z blogu pana Cuketky: http://www.cuketka.cz/?p=8275

My jsme ho tentokrát trochu ošidili, ale pokud budete mít čas, dejte péct maso a mezitím si udělejte vlastní pečivo (též v receptu na blogu) - je vynikající!!! Stejně tak jako domácí narychlo naložené salátové okurky (tamtéž). A vůbec je tam spousta tipů a doporučení.

I když je to trochu delší na přípravu, čeká vás neskutečná dobrota, která zahřeje a pohladí nejen žaludek. Na snad POSLEDNÍ chladný víkend ideál ;-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eliza Eliza

4. 7. 2012 08:54

Krásný recept - ukládám..:-p:yes:+

Ivusa Ivusa

31. 3. 2012 14:43

:-KHeeeezký:yes::yes:

maris maris

31. 3. 2012 08:01

Pan Cuketka umí a Ty jsi to krásně zrealizovala i nafotila:yes::-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

30. 3. 2012 22:00

:-K;-):-p:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Kanyla

30. 3. 2012 21:56

Ota: Ano, opravdu 6 hodin :-) Pokud je masa výrazně menší kus, bude to trvat asi míň... minule jsme pekli ale ještě víc a chtělo to tak dvě hoďky navrch!

julča

30. 3. 2012 21:51

rebeka: Požaduji foto, kdyř jde o kus žvance, chci ho:-!:-D:-D:-D

julča

30. 3. 2012 21:29

rebeka: šak o to tohle se musíme rvat, nevyhodit kance jen kousek žvance:-O:-D možná někdo pochopí:-8:-D:-D

rebeka rebeka

30. 3. 2012 21:11

julča::-D:-D:-D to nééé:-D:-D:-D ale když jde o kus dobrého žvance.. kdybych si měla panty vyhodit:-8:-D:-D:-D:yes::yes:

Ota

30. 3. 2012 20:47

Opravdu péct 6 hodin? I když je to jen na 120 °C?

julča

30. 3. 2012 19:07

rebeka: No neke, ty máš širší úsměv než Lucka Bílá:-O:-?:-D:-D

rebeka rebeka

30. 3. 2012 19:01

krásný:yes::yes: já bych se zahryzla s chutí.. tak do půlky sendviče:-8:-D:-D:-p;-):yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2012 18:53

:yes::yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 3. 2012 18:26

Vypadá to parádně:-p+:yes:Já jen když vidím takto naplněné sendviče a hambáče,tak přemýšlím,jak to ostatní dělají,že si při jídle nenarvou koutky:-O:-D:-D

Kanyla

30. 3. 2012 17:35

spagetka: jasnačka, vždycky uvádím zdroj :-8

spagetka spagetka

30. 3. 2012 16:35

primissima, a uvedlas i zdroj, hurááááá:-p:-p:yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: pan cuketka recepty pan cuketka blog o jídle mail umi.co.kr loc:cz okurkový sendvič krkovička 6 hodin na 120 c pickles recepty maso v cukru pan cuketka pan cuketka cuketka ajvar recept naložené okurky do sendviče guláš z krkovičky bulky podle cuketky sendvič plněny pečenou krkovičkou pan cuketka briosky cuketka briošky web p cuketky pickles top recepty chlebova bulka na hanbace pan cuketky bramborový salát pana cuketky

Suroviny: krkovice vepřová, sůl hrubá, cukr krupice, hořčice, marmeláda meruňková, chilli paprika čerstvá, okurky sterilované, pečivo

TopRecepty.cz

Sendvič z krkovičky od pana Cuketky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZpQE