Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šťavnaté řízky

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 2. 2012 13:52

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie4 774 kJ / 1 141 kcal
Bílkoviny18,24 g
Tuky117,62 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 837 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy2,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Svita66 Svita66

21. 10. 2023 08:49

Výborné, také tak někdy dělám :-K

Maruška

14. 2. 2012 19:20

Tyhle řízky znám a jsou výýýborné. Vyzkoušejte a nebudete litovat. Vůbec nejsou mastné. Sosík je :-p :yes: :yes:

Janja

11. 2. 2012 13:24

Šťavnaté řízky jsem vyzkoušela.Nejsou tak křupavé jako smažené,což vůbec(aspoň mně ani strávníkům)nevadí.Jsou jemné a velmi chutné.Zařazuju si do svých receptů:yes::yes::yes:

Bohunka.T Bohunka.T

11. 2. 2012 12:16

Nadja:Ano přesně jak je psáno dává se ještě 500ml vody tak to mastné není,dává se i ta 1 kostka bujonu z této šťávy je pak výborný sos na polití brambor:-pkdyž jsem tento recept zkoušela tak jsem se toho taky trochu bála,že to bude i rozmáčené,ale fak rozmočené nejsou.:yes:samozřejmě se může dát i másla míň nic se tím nezkazí.Dá se také použít různé maso kuřecí prsa,kotleta....

Nadja Nadja

10. 2. 2012 22:38

:-? půl kostičky másla = 125 g másla :-? - není to moc mastné ?
a 1 hovězí bujon je asi 1 kostka bujonu ?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štavnaté řízky šťavnaté vepřové řízky štavnatý řízek štavnaté řízky z trouby řízky z vepřové pečeně řízky z trouby šťavnaté křupavé a bez smažení řízky z kotlety šťavnatý vepřový řízek smažené řízky z kotlety jak udělat šťavnaté řízky smažený řízek z kotlety jak pect řízky stavnaty rizek z trouby doba pečení řízků jak dlouho péct řízky šťavnaté vepřové řízky z trouby šťavnaté řízky z kotlety pečeme řízky jak dlouho pect rizek štavnaté řízky v troubě

Suroviny: kýta vepřová, bujón hovězí, voda, máslo, vejce, strouhanka, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Šťavnaté řízky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/AAM7