Pórkové karbanátky
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 412 kJ / 577 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,18 g |
Tuky | 21,00 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 64 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,20 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Recept je z časopisu Albert v kuchyni.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
21. 11. 2020 06:14
Eja57: Recepty v časopisech bývají občas neproveditelné - konečně co tam mají stále tisknout! Tady bych viděla lehkou pomoc. Brambory bych uvařila ve slupce a nastrouhala, případně tu mouku využila už při přípravě těsta. Musí však jít o brambory, které se dobře pojí a nejsou vplné vody, což momentálně jsou téměř všechny. Docela mě to taky láká vyzkoušet.
20. 11. 2020 21:02
solar.ludek@seznam.cz: jak jsem psala - recept vyzkoušený nemám, ani zřejmě nikdo z komentujících, bohužel...příležitostně vyzkouším, ale podle Vašich postřehů věřím tomu, že je recept problematický
20. 11. 2020 06:58
Eja57: Dobrý den, musím se ohradit proti tvrzení, že jsem napsal sprostý komentář. Pouze jsem užil synonymum pro exkrement, ale pouze ve formě prvního a posledního písmena s tečkami uprostřed. To mi sprosté nepřipadlo, ale názor moderátora má přednost. Ještě k tomu "top" receptu. Zkusila jste si ho vůbec uvařit ? Ta absence vajec mi byla podezřelá od samého počátku přípravy. Když jsem si navážil 500g brambor, tak jsem musel konstatovat, že pro čtyři průměrné strávníky by nestačily ani jako příloha např. k řízku. V neposlední řadě musím také úspěšně pochybovat o celkové době přípravy. Pokud budu postupovat přísně racionálně a během ohřevu vody stihnu oloupat a nakrájet brambory, včetně přípravy pórku a budu-li pórek "opékat" zároveň s vařením brambor, tak vidím čas podávání oběda za 30 minut od zahájení přípravy jako notně nereálný.
19. 11. 2020 14:27
solar.ludek@seznam.cz: že tento komentář už je více k věci než ten sprostý, co jsem smazala....v komentech nevidím, že by někdo podle receptu vařil, ale recepty autora vždy fungují....dle mých zkušeností s podobnými "plackami" je to o tom, vydržet dostatečně dlouho do obrácení, ta vrstva na pánvi musí být už úplně hotová....
Mrzí mne, že Vás recept zklamal, vyzkouším ho a dám vědět....
Mrzí mne, že Vás recept zklamal, vyzkouším ho a dám vědět....
19. 11. 2020 13:13
Velice špatný recept. Vůbec to nedrží pohromadě, takže to na pánvi nelze obrátit, aniž by z toho vznikl trhanec. Musel jsem přidat dvě vejce a čtyři velké lžíce polohrubé mouky a pak se to s velkou opatrností dalo osmažit z obou stran. Pro žlučníkáře to ale není, pije to olej jak duha. Jo, a ten pórek musí být opravdu velký, ne jako ti chudáčci z Alberta, aby to mělo opravdu pórkovou chuť. A že by se z toho měli najíst čtyři dospělí ? Ani náhodou.
15. 2. 2012 21:36
Moc hezký receptík+14Příloha je také príma
9. 2. 2012 19:09
Příjemné jídlíčko
9. 2. 2012 11:10
Taky jsem na ně koukala v Albertu a bylo k tomu nějaké masíčko s hořčicí a tymiánem, ne
9. 2. 2012 07:56
Máš to moc hezké, taky se mi líbí ten řízek jako příloha+9
8. 2. 2012 23:32
Ty jsi mne předběhl
8. 2. 2012 20:50
Zajímavé...
8. 2. 2012 20:02
Doogo, dobrý a jistě i chutný nápad, proto máš 6.boda
8. 2. 2012 19:44
no,už vím,co na zitra...
8. 2. 2012 19:20
tak ty milujuobčas je také dělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 10 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 13 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 16 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 19 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Medové máslo
marekbertha uvařil před 17 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 59 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 10 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Další recepty
Tématické fráze: porkove karbenatky porkovy karbanátek karbanátky s porkem karbanatky z porku karbanátky s s porkem recepty z porku karbanátek s pórkem pŕkové karbanátky karbenatky s pórkem recepty s pórkem karbamatky s pórkem pórkové karbanátky-recept pórkové recepty porkove karbanatky z trouby karbanátky pórek karbenátek z na porku karbenatek s porkem karbanátky s porkem kureci karbenatky s porkem recept-pórkové karbanátky
Suroviny: pórek, brambory, máslo, mouka polohrubá, sůl, olej
Pórkové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7O9G
14 názorů