Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2012 20:52

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie2 672 kJ / 639 kcal
Bílkoviny9,87 g
Tuky60,37 g
Vláknina0,80 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 584 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy13,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evauff evauff

21. 11. 2017 19:31

... vypadá to moc dobře, určitě vyzkouším ... mražený hrášek se podle mé zkušenosti nemusí vařit - stačí jen nasypat do horké polévky nebo omáčky a je krásně měkký (když se nechá povařit, tak tuhne) :-)

elsancho

4. 1. 2017 20:20

<3jako výýýýbornéééé:-K

martiline martiline

13. 6. 2016 05:35

Výborné. Včera bylo k obědu. Měla jsem tedy jen hrášek sterilovaný, ale nemělo to chybu. Přílohou byly uvařené a následně opečené gnocchi. :-)

magdalenka magdalenka

30. 1. 2012 22:58

Páči sa mi tvoj receptík - robievam obmenu, ale osolené a okorenené mäso najprv obalím v múke, jedno po druhom osmažím na oleji, potom podlejem vriacou vodou, ku koncu pridávam raz hrášok, raz lusky...niekedy s horčicou, niekedy bez...omáčka je hustá tak akurát.
Máš pekné foto.;-):-K

dzungila

30. 1. 2012 22:53

:yes: Eli, kde je hořčice, to je poslední dobou "moje".:-p:-p:-p Hrášek to krásně oživí. Ukládám a bodík.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 21:45

Eliza: Nepochybuj..;-) Slibuji, že dám vědět;-) a lidé mají moc rádi změnu;-)

Eliza Eliza

30. 1. 2012 20:56

Všem moc děkuji za komentáře a Jani - je mi ctí, doufám, že se Na statku bude jídlo dobře prodávat a hostům chutnat. Know-how předávám zcela nezištně a s potěšením.;-)

Pajaska Pajaska

30. 1. 2012 15:38

:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 1. 2012 13:23

Skvělé;-) Opět jeden recept, co přibyde určitě na jídelníčku v restauraci "Na statku", samozřejmě, pokud ti to nebude vadit, protože tam se na jídelníček zdroj neuvádí:-D. Přítel si moc pochutnal, ani mu nevadil hrášek, který on zrovna nemusí. Plus jsem už dala, tak pokud nevadí, přidávám foto:-)

Bahula Bahula

30. 1. 2012 13:06

Šikovný receptík:yes:

Kadlik Kadlik

30. 1. 2012 11:28

není co dodat. Bod!!!:yes:

Ivana79 Ivana79

30. 1. 2012 10:18

Nádhera:-KKeby sme nemali dva dni po sebe hráškovú polievku,tak vyskúšam hneď;-)Ale ukladám...vyzerá to na dobrotu:-p

1974andrea 1974andrea

29. 1. 2012 23:46

Na omáčce by si pochutnaly hlavně moje děti, milují hrášek ve všem, jeden z nich by si dal i to maso;-):yes:

Patricie

29. 1. 2012 22:58

:-K:yes:Báječený recept:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

29. 1. 2012 22:21

:-K:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krkovička na hrášku recepty z krkovice krkovička recepty krkovice recept hrášek s krkovicí plátky krkovičky s hráškem a mrkvi recept z krkovice krkovice recepty krkovička hrášek krkovička s mrkví a hráškem krkovicka recept maso s horcicovym prelivem

Suroviny: krkovice vepřová, hrášek mražený, smetana, vývar, hořčice pikantní, máslo, olej, mouka hladká, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Krkovička s křupavým hráškem a hořčicovým přelivem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QvJY