Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

29. 1. 2012 16:14

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 308 kJ / 552 kcal
Bílkoviny5,33 g
Tuky34,42 g
Vláknina15,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy49,79 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Upravený recept ze starého časopisu "Žena a kuchyně".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

29. 1. 2012 16:20

náádhera.. to si někdy udělám:-p;-):yes::yes:
fijónská hořčice:-O.. to bude asi dijonská, ne:-?:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: kapii roštěnec s kapií pomazánka z hermaduru fijónská fijónská hořčice

Suroviny: roštěnec nízký, slanina, kapie červená, kapie žlutá, sýr hermadur, celer řapíkatý, rajče cherry, cibule, hořčice dijonská, protlak rajčatový, česnek, olej olivový, cukr, tymián, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Roštěnky plněné kapii a Hermadurem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yMlW