Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 1. 2012 16:56

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 116 kJ / 2 179 kcal
Bílkoviny137,27 g
Tuky150,23 g
Vláknina23,67 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,20 g
Sacharidy61,85 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirovala jsem se receptem "Hovězí kližka na způsob jehněčí kýty" z www.labužník, ale pozměnila jsem ho co do množství a podle svých zvyklostí a našich chutí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

chocolate chocolate

2. 4. 2016 12:38

Anna3232: Uvaris-nechas na plotne v hrnci perlit kosti a odrezky z masa ve vode s korenovou zeleninou, cibuli, novym korenim, soli a peprem. Nebo zalijes kostku horkou vodou..;-)

Anna3232

2. 4. 2016 12:30

No snad super--ale kde vezmu ten VÝVAR ??????

Eva

22. 1. 2014 21:22

To vypadá fantasticky.Dnes jsem koupila maso z mladého býčka od farmáře tak to bude luxusní :-)

Ivana Ch

1. 9. 2013 13:28

Jak to že mě taková dobrota unikla, to musím hodně rychle napravit, škoda že nemám kližku doma.:-p;-):yes::-K

mikiki

1. 9. 2013 13:11

Výborné, teď jsme dojedli a mlaskáme si všichni!!!!Díky.

Šárka

6. 4. 2012 21:10

Ahoj Eliz!Tak jsem si teprve dnes vzpoměla podívat se na ten můj špenátový receptík.Jestli měl někdo odvahu to vyzkoušet.:-))A byla jsem opravdu mile překvapená.Jsem moc ráda že vám náš špenát chutnal.S tím vašim hovězím to vypadalo móóóc dobře!Ten váš recept určitě co nejdřív vyzkouším.:yes:Jo a k té registraci.U mě je to naprosto zbytečné.U počítače moc času netrávím.Sama vidíte jak mi dlouho trvalo než jsem se ozvala.Takže ten můj recept klidně vložte za mě.:-*A já občas mrknu jestli se ještě někdo chytil.;-)Až vyzkouším to vaše hovězí tak se ozvu!Tak zatím pa a hodně úspěchů v kuchyni!Šárka:-K

Petrajda

12. 2. 2012 20:46

Včera jsem pomalu začala péct (asi 4 hodiny), dnes další hodinku a výsledek byl vynikající. Maso drželo tvar, ale pak se mohlo namazat na chleba, jak bylo měkoučké a jemné. Přidávám bod a recept šířím dál.

Vanilka

29. 1. 2012 11:29

Vypadá to skvěle. Pokud se mi podaří sehnat pěkné maso, zkusím zítra upéct! ;-)

mysulka mysulka

29. 1. 2012 09:08

:-p moc pěkné:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

28. 1. 2012 22:28

Príma pochoutka moc hezky připravená:-K+14:-p:yes:

maris maris

28. 1. 2012 22:05

Eli, myslím, že u Tebe by ten Pomalý hrnec přestal být pomalý, protože by vařil ve dne - v noci:-))
Hovězí mám ráda v jakékoliv úpravě :-p:yes:+13

Jenda1 Jenda1

28. 1. 2012 21:22

:-!:-)):yes::yes::yes:+12

rebeka rebeka

28. 1. 2012 20:42

já i s tím zeleným:-8:-D ( viz koment Colomba;-))
krásný recept..a fakt by to masenku slušelo v pomaláči, každopádně;-):-):yes::yes:
bodík ti právem náleží:-K

Patricie

28. 1. 2012 20:31

:-KRecept se mi moc líbí Eli, určitě brzy vykouším:yes::yes:+

spagetka spagetka

28. 1. 2012 20:10

No supéér nápad :yes::yes:;-):-p:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí kližka hovězí kližka recepty hovezi kliska hovězí kližka recept recepty hovězí maso kližka recepty z hovězí kližky kližka recepty recepty z hovězího masa kližky recept hovězí kližka kližka kliška pečená kližka na česneku recept na hovězí kližku kližka recept hovězí kliška recepty kližka hovězí irská hovězí kližka kliška hovězi pečena kliška recepty z kližky

Suroviny: kližka hovězí, slanina anglická vcelku, špek, česnek, majoránka, cibule, tymián, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, jalovec, vývar, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53nR