Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bláto na hřišti, aneb buchta z buchty

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2012 17:51

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie23 644 kJ / 5 651 kcal
Bílkoviny109,26 g
Tuky271,02 g
Vláknina30,60 g
Cholesterol 798 mg
Sodík 557 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy678,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nevěděla jsem, co s tou buchtopraškou, tak jsem zaimprovizovala. Někdy se přihodí, že upečený výtvor, nevyhoví chuťovým pohárečkům, tak co z toho nepřekouzlit něco jiného. Pomeranč s čokoládou dává senzační chuť a polevě zase jiný a výborný rozměr. Milovníci kandované kůry v čokoládě si příjdou na své ;-)

odkaz na polevu je zde:

http://www.toprecepty.cz/recept/20161-hebka-husta-...

p.s. jinak název...napadl mě při pohledu na tu divnou masu na plechu:-))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

srettka

30. 1. 2012 18:45

Pajaska:svata pravda sestro pajasko:-p v podstate je to takova gastroreciklace:-))a jeste se daji vymyslet ruzne dalsi variace;-)

srettka

30. 1. 2012 18:41

rebeka:vzpomela jsem k vyroku neregína . .:-)) neni sprostym ten, kdo neco vyslovil, ale ten kdo si to prebral. . .aneb kdyz jeden dela a rika totez, nemusi to byt a znamenat vubec totez;-) ale co nadelam, co clovek, to nazor:-p
p.s.buchta byla vyborna a v tom je prece podstata;-)
p.s.s. co by fujtablátko reklo milanske smesi ? :-D

Pajaska Pajaska

30. 1. 2012 16:26

Pěkná fotka,občas kousek buchty zbyde, je-li jí víc a recept se šikne.Název?Je mi jedno jak si kdo pokrm pojmenuje,je zapamatovatelný,když hledám.Bodík a ukládám k vyzkoušení.:yes::yes::-p:-p

rebeka rebeka

29. 1. 2012 22:33

:-O:-O dobrý bože.. proč tolik poprasku kvůli názvu:-?:-? to tedy nechápu.. mě to přijde vtipné a ne, neuráží ani nepohoršuje;-)
jenom mi to zvedá koutky rtů do úsměvu:-):yes:

fujfuj: víte, co je úsměv:-?:-? tak nějak to vypadá : :-):-):-):-)
dobrou a klidnou noc..bez bláta:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

29. 1. 2012 21:55

"fujfuj", to jméno mluví za vše;-) Lépe jsi se pojmenovat nemohl/a/:no: Asi nemáš smysl pro humor, co?

srettka

29. 1. 2012 21:50

fujfuj:ja vim, ze blato, je blato a proste mi to jako polotovar pred pecenim pripominalo, nikoliv to, co jste si vybavila Vy. Kazdy ma prece fantazii jinak nastavenou;-) ale posuzovat tim mou inteligenci. . .smesne:-D vubec me neznate, max tady z par blabolu, kteryma chci jen pobavit a rozesmat. Osobne me tu nezna nikdo:-! Tak jak mi muzete merit rozum?;-)
P.s.priste kdyz pojmenuji moucnik treba Mesic nad rekou. . .nebo Sladke sneni. . .zvedne mi to třetinově IQ? Ani prdlajs:-! Hezkej kabat z cloveka inzenyra neudela;-)

fujfuj

29. 1. 2012 17:48

Tedy dát čemukoliv název bláto na hřišti,když víme co znamená,tak je mi špatně.:-(( Estetika není této paní vlastní.:-((:-((:-((:no:Inteligence sama.No a stádečko kolem sebe.:no:

srettka

29. 1. 2012 17:16

rebeka:mě se právě taky občas stane, že to nevyjde a nebo nesplňuje nároky naších pohárečků...pak to dávám kočíčákům s mlíkem a nadávám, že se na to můžu vyprdnout. tak jsem zaimprovizovala a vyšlo to:-p

rebeka rebeka

29. 1. 2012 17:12

:-D:-D:-D to kvůlivá tomu názvu:-D:-D:yes::yes:
nápad za milion, fotěnka a receptík, bohužel, jen za jeden boďan:-K:-K:-K:yes::yes:
super, špica:yes::yes:
to si ukládám, protože já hodně často něco kazím.. to se bude hodit:yes::yes:

srettka

27. 1. 2012 16:47

zizala:a tak to presne bylo, z toho, co nejak krucinal fagot nevyslo, pak nakonec po vsech certech vyslo:-p:-))

milena:tak to je skoda:-/ hnedle si to mohla proobnoot:-)Parkrat se mi stane, ze to s bochte nevynde,ale ted uz to neva, to nakonec budu kazit schvalne:-D

milena

27. 1. 2012 12:05

:-( škoda,že tu nebyl recept o pár dní dříve. dostali jsme bábovku která nám zrovna moc nechutnala a v úterý jsme jí dali slepičkám:-S z bábovky by určitě šlo taky. praktický nápad, jak povýšit pekařský nezdar;-):yes:
tu kůru z pomeranče do polevy si poznamenám:yes:

zizala zizala (moderátorka)

27. 1. 2012 08:31

:-O Tak to je bezva nápadíček :yes:, jak zhodnotit a povýšit zbytek moučníku. Zasloužený bod ;-)

srettka

27. 1. 2012 07:32

smarjapano:fakt to vypadalo v syrovem stavu diuně:-)) ale ty babe na konci, co ma sve vovce, jsem krapet neporozumnela:-))

srettka

27. 1. 2012 07:29

dekuji dekuji:-8 trochu jsem se bala, co z tohodle napadu vzejde, ale musim rict, ze tohle byla fakt zdarila zachrana akce pulky plechu. kdyz vzpomenu na tu nestastnou nedobrou buchtoprasku a dneska vlacna mnamka a jeste s chuti kandovane pomerancove kury v cokolade, kterou miluju:-p
p.s.priste si zamerne necham kus buchty prave na tohle blato na hristi:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 1. 2012 00:07

Bože, "bláto na hřišti" a záchvat smíchu v cca 23.06 hod..já tě bacím!!:-D:-D:-D:-D:-D. Jako vždy nádhera. U nás ovšem ten název má..jiný význam!:-D:-D:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co s nepovedenou buchtou co s nepovedenou bábovkou nepovedená buchta buchta z hořké čokolády jak nakrájet buchtu buchta z drobků co s nepovedenou bábovkou? vtipný recept na buchty co s nepovedenou bábovku co z nepovedenou babovkou buchta z p buchta ze smetany na slehani nepovedene buchty top recepty-buchty buchta s z drobku nepovedena buchta co s tim jak na nepovedenou bábovku jak rozvařit čokoládu recept bláto jak pekne nakrajet buchtu

Suroviny: mléko, čokoláda hořká, šťáva citronová, kůra pomerančová, cukr, vejce, olej, sodovka, cukr krupice, mouka hladká, prášek do pečiva, smetana ke šlehání, kakao hořké, čokoláda hořká, kůra pomerančová

TopRecepty.cz

Bláto na hřišti, aneb buchta z buchty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nNnl