Pstruh z Piemonte
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 2 332 kJ / 557 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
Tuky | 24,42 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 99 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 55,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: S Italem v kuchyni, lehce upraveno
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
13. 3. 2012 15:54
Pěkný recept
8. 3. 2012 17:54
+14Chutná ryba krásně nafocená
7. 3. 2012 19:42
to musí být strááášně moc dobré podle ingrediencí soudě.. o fotu nemluvě
7. 3. 2012 19:00
Takhle jsem pstruha ještě nedělala, ukládám
7. 3. 2012 19:00
7. 3. 2012 18:23
pstruha můžu na všechny způsoby, +bodík
7. 3. 2012 17:06
krásný receptík
7. 3. 2012 16:31
Přibelhala jsem se od doktora, a tady...vy prostě víte, jak člověka potěšit a rozesmát...
7. 3. 2012 16:28
srettka:Máš pravdu, svůdně mrká očičkem a tlamička jen a jen promluvit a zaševelit:"Jsem tu pro tebe, sněz si mě."
7. 3. 2012 16:01
No mě fakt trefí pstruha miluju a tenhle jak svůdně kouká
7. 3. 2012 16:00
Vzhledem k tomu, že jsem měla pstruhy každý týden od tchána-rybáře, nevážila jsem si této pochoutky, byla jsem hloupá, dnes si vážím každé takové dobrůtky
7. 3. 2012 15:26
Bezva!!!
7. 3. 2012 14:28
Jednoduchá a nepřeplácaná úprava ryby.Moc hezké
7. 3. 2012 13:17
pěkný pstroužek
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 16 minutami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 59 minutami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 2 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 2 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 2 hodinami
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Pštrosí nebo skotské vejce: Ukážeme vám, jak tuto lákavou specialitu připravit
Další recepty
Tématické fráze: mail piamonte.com loc:cz pstruh recepty mail piamonte com loc:cz recept na pstruha s celerem piemont-recepty recept na pstruha s italem v kuchyni pstruh s italem v kuchyni lososovitý pstruh recept-pstruh na dabelsky zpusob pstruh na celeru
Suroviny: pstruh, cibule, celer řapíkatý, rozinky, víno bílé, vývar rybí, smetana, šalvěj, citron, máslo, olej olivový, sůl
Pstruh z Piemonte
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jLVP
14 názorů