Bůčková kapsa ze selete
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 13 312 kJ / 3 182 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 329,80 g |
Tuky | 202,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 806 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tuto delikatesu jsem ochutnal po studenu v Karviné u příležitosti oslav šedesátin a připravil ji sám oslavenec.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 3. 2012 16:18
Selecí bok zakoupen, bašta vyzkoušena, snědena. Výborný nápad. Škoda původního názvu, nemyslím, že byl co se češtiny týká chybný.
6. 3. 2012 13:04
Jaká to nádhera!!!
5. 3. 2012 22:48
Paráda...začala jsem hledat vidličku...
5. 3. 2012 21:43
Děkuji všem za přízeň.
5. 3. 2012 20:29
Jak píšeš Jendo! Je to delikatesa
5. 3. 2012 20:03
5. 3. 2012 18:35
Ať se neopakuji,řeknu jen nááádheraa přidám dalšího bodíka+17
5. 3. 2012 17:53
poklona uctivá, pane mistr
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
na toto se nedá říci nic jiného, než: Ano, šéfe
5. 3. 2012 11:22
Kde já to jen viděla?
5. 3. 2012 11:06
Tak to je lahůdka pro labužníky+14
5. 3. 2012 10:12
Jak víc chválit a veřejně tleskat a zařadit do síně slávy. Zkrátka co říci. Jsi zloduch, kterej mně tvými recepty zbíjíš. CHolesterol už nevím kam dát, ale stejně si říct nedám a tvoji BAŠTU zkusím. +bodík 11
5. 3. 2012 10:04
tedy Jendo, to je nááááádhera
5. 3. 2012 09:38
Jendo, to jsi mi teda po ránu nabudil chuťové buňky, dělají úplné divy No nádherná a gurmánská práce a ta dobrotaasi nezbylo že Ne, já si to myslelatak jen toho krásnýho 10.boda ti dávám
5. 3. 2012 09:13
výkon hodný profesionála,nádhera+bodík
5. 3. 2012 09:09
Jendo, já bych taky byla pro změnu názvu, za každou cenu dávat přídavné jméno..... jinak
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bramborový bochníček
Přidáno před 3 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 3 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Fit salát
Přidáno před 16 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 20 hodinami
Francouzský toust
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 7 minutami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 21 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 26 minutami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 1 hodinou
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 1 hodinou
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 1 hodinou
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 2 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 4 hodinami
Mug cake z ovesných vloček
Eviip uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Další recepty
Tématické fráze: selečí bok selečí bok recept mléčné sele bůček ze selete bok ze selete bůčková kapsa krk sele recept seleci bucek selečí bok recepty selecí krkovice sele recepty recepty selečí maso labužník selečí bok recepty selečí bok makro sele recepty ze selete top recepty bůčkové kapsy kapsa z bůčku buček z selete selečí krk
Suroviny: bůček, krkovice vepřová, bůček, přední hovězí, voda, pepř mletý, sůl, kmín celý, česnek, koriandr sušený
Bůčková kapsa ze selete
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xnw5
22 názorů