Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené zelí

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 3. 2012 20:19

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 896 kJ / 1 648 kcal
Bílkoviny75,26 g
Tuky29,42 g
Vláknina19,40 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 466 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy260,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Určitě se spousta z Vás podiví proč pečené zelí - tady u nás se tomu tak říká a většinou každý ví o co jde, i když to každý dělá jinak. Někdo přidává trochu prášku do pečiva a někdo peče vyšší, skoro jako nádivku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

BabiV

14. 10. 2020 10:20

Děkuji za zveřejnění receptu. Přesně takto to dělala moje máma, ale nezanechala mi recept. Díky vám si můžu tuhle baštu zase po letech dopřát. :yes::-Q

Alena Vondrašová

20. 3. 2017 15:02

chci to upéct, kdysi to dělala moje mamka, jsem zvědava ,co na to řekne můj muž. :-) Alča.

mysulka mysulka

8. 1. 2017 14:21

zizala: Jarko děkuji :-K, jsem ráda, žes vyzkoušela. My máme rádi v to slabší, je křupavější, ale i tak vysoké jako máš Ty je dobré :yes:.

hosta hosta

8. 1. 2017 14:11

Zas něco, co mi dosud uniklo:yes: Uloženo:-)

zizala zizala (moderátorka)

8. 1. 2017 14:06

Pekla jsem Tvoje zelí včera. Přidala jsem nakrájený pórek a trošku mletého pepře. Nalila jsem hmotu jen do pekáče, takže je vyšší než máš Ty. Ale dobré to bylo, přidávám bod a fotku :-K:yes:

mysulka mysulka

3. 3. 2012 10:36

Všem moc děkuji za zájem a milé komentáře:-K
Jinak Magdalenka má pravdu, dívala jsem se na recept na trešeník a tam se těsto válí a je tam kyslé zelí;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

2. 3. 2012 14:48

Hezký receptík:-K+16:-p:yes:

Merylas Merylas (moderátorka)

2. 3. 2012 10:46

Leni, taky se mi Tvůj receptík moc líbí a určitě ho vyzkouším;-):yes:

cathleen cathleen (moderátorka)

2. 3. 2012 10:41

Tohle musí být moooc dobré:-)ukládám si, díky, Leni:-K:yes:

magdalenka magdalenka

2. 3. 2012 10:35

petralajtka: Mám dojem, že trešeník je niečo úplne iné...aj podľa surovín, kyslá kapusta a hlávková kapusta. Toto cesto je liate, tamto sa vaľká.

petralajtka

2. 3. 2012 09:53

chystam sa na to :-p

na Slovenku sa to volá "Trešeník"
http://www.oblubenerecepty.sk/slane-jedla/1142-tre...

spagetka spagetka

1. 3. 2012 21:12

Něco podobné jsem dělala, ale asi podle Terezky z kyselého zelí, ukládám :-p:yes:

magdalenka magdalenka

1. 3. 2012 21:06

Veľmi zaujímavé a netradičné, ukladám si!:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 3. 2012 20:55

Super!:yes::yes:

tejaja tejaja

1. 3. 2012 20:53

Robím niečo podobné, ale s kyslou kapustou, s hlávkovou nie...musí to byť dobré :yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené zelí zelí pečené recept pečené zelí recept pečené bílé zelí recept na pecene zeli recepty se zelím zelí pecene pečene zelí recepty něco ze zelí pecene zeli na plech zelí na plechu pečený zelí zelí recepty prčené zelí recepty ze zelí recept pečené zelí bezmasé recept ze zelí pečené kyselé zelí pecene hlavkove zeli oblubenerecepty.cz

Suroviny: zelí bílé hlávkové, mléko, vejce, mouka hladká, sůl, máslo

TopRecepty.cz

Pečené zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Ln1r