Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

Hodnocení receptu je 4,8 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 45 min

65 min (20 min příprava + 45 min tepelná úprava)

26. 2. 2012 21:14

Suroviny

Porce: 6-7

Nutriční hodnoty

Energie7 092 kJ / 1 695 kcal
Bílkoviny236,85 g
Tuky65,59 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 517 mg
Sodík 3,33 g
Sůl7,85 g
Sacharidy34,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zkusila jsem další papiňáčkovou verzi a protože maso bylo šťavnaté, chutné a šťáva velice dobrá, tak vám svůj receptík přidávám. Můžete samozřejmně udělat z menší dávky masa a s jinou náplní, záleží, co doma v lednici máte:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

13. 2. 2013 07:59

verca:Věruško,pokud jste začátečník,bude asi nejlepší,když požádáte přímo v řeznictví,aby Vám z kýty(nebo vepřové plece)ukrojili plát na roládu a ten si pak doma naklepete do patřičného tvaru:-)Přidávám tady odkaz na menší vychytávku,kde lze i z menších naklepaných kousků masa vytvořit roládu(například z menších vepřových řízků,kuřecích prsních nebo stehenních řízků)V masně zakoupíte vepřovou tukovou blánu 1kg za cca 8kč,-.Na roládu bude stačit přibližně 20dkg a pak můžete pracovat podle napsaného postupu.Náplně můžete zvolit libovolné.Stačí maso lehce osolit,opepřit,lehce potřít hořčicí a poklást na tenké plátky nakrájenou uzeninou(anglická slanina,nebo šunka,prostě,co máte rádi.Pro hezký vzhled na řezu můžete do náplně přidat různě barevnou papriku,posypat nasekanou zelenou petrželkou,nebo natí lahůdkové cibulky).Přeji Vám,ať se dílko podaří:yes::-Khttp://www.toprecepty.cz/recept/16671-kureci-rolad...

verca

13. 2. 2013 03:05

Anna Kocikova:nemohla by jste poradit jak presne takhle krasne naporcovat maso na roladu. Jsem začatečník a moc nevim jak na to

Lolozlo

12. 3. 2012 18:50

Mmm...mňamkové :yes:

Lolozlo

12. 3. 2012 18:50

Mmm...mňamkové :yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 2. 2012 19:34

Já vám všem velice děkuji za moc milé a vřelé komentáře,které jste mi tady děvčata napsaly:-KMoc jste mě potěšily a udělaly velkou radost:-*:-))Mnohé z vás víte,že papiňáček je moje slabost a ráda v něm vařím;-)Až zase budu mít nějakou dobrotu odzkoušenou na manžílkovi po které se neudáví,ráda vám ji opět přidám:-))
Ještě jednou i za bodíky díky:-*:-K:-))

rebeka rebeka

27. 2. 2012 16:55

paní Papinová,:-K:-K pomlaskáníčko, pěkné papáníčko... posílám plusík:-p;-):-D:yes::yes:

ivulinka ivulinka

27. 2. 2012 15:08

Pěkná až k nakousnutí:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

27. 2. 2012 10:10

Super receptík:-p;-)+1:yes:

Dana61

27. 2. 2012 09:58

Aničko skvělé:yes::-D

zizala zizala (moderátorka)

27. 2. 2012 09:30

:-)) neangažovali Tě výrobci Papinova zázraku, abys jim vymýšlela recepty? Pokud ne, měli by to udělat ;-):yes:

srettka

27. 2. 2012 08:25

tak tomu se jářku rika napad za dveste:-p:yes: pekne jsi to anyzku vymyslila;-)a vypada to veelice dobre:-p:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

27. 2. 2012 01:13

;-)Aničko, tak teď jsem probrala lednici a mám vše, zkusím takto v papiňáku, dělala jsem to telecí také v papiňáku, ale roládku máš krásnou, já toto ještě zde nezkusila, zkusím ji také, díky za stálé inspirace:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

27. 2. 2012 00:20

:-p:yes:

eva hubova eva hubova

27. 2. 2012 00:10

Tak to by mě nenapadlo, dělat v tlakáči...hezký recept:-p krásné foto:yes:6

Bahula Bahula

26. 2. 2012 23:16

:-):-K:yes:+

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová roláda pečená v alobalu jak naporcovat maso na roládu masová roláda v alobalu kuřecí roláda v alobalu vepřová roláda hovězí rolada v alobalu pecena rolada v alobalu nejlepší kuřecí roláda vepřová roláda z kýty skvělá vepřová roláda jak vytvorit plat masa na roladu plat na veprovou roladu rolada pecena v alobalu rolada z veprovych rizku nápln do vepřové rolády jak pracovat s papinakem jak naporcovat kytu na roladu vepřové roláda pečená v alobalu epřová roláda veprova rolada jak naporcovat maso

Suroviny: kýta vepřová, sýr niva, marmeláda rybízová, omáčka chilli sladká, cibule, rajče cherry, máslo, sůl, pepř mletý, režná nit, alobal, voda

TopRecepty.cz

Pikantní "papiňáková" vepřová roláda v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0OD5