Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tolstolobik s baklažánom

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2012 14:11

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie675 kJ / 161 kcal
Bílkoviny3,49 g
Tuky1,61 g
Vláknina12,42 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy28,17 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

amalia amalia

23. 2. 2012 22:23

Áno, Naďa, baklažán je lilek:-));-)

rebeka rebeka

23. 2. 2012 22:17

baklažán není "žán valžán":-D:-D, je to lilek, však:-?:-D
moc hezké obrázky krásného jídla:-):yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

23. 2. 2012 20:55

Zajímavá a hezká kombinace:-p+4:yes:

amalia amalia

23. 2. 2012 15:33

Žiaľ, Magdalenka, máš pravdu, na Slovensku je naozaj veľmi draho:-( , dokonca drahšie ako v Rakúsku. Len neviem, aké sú v Česku platy.

magdalenka magdalenka

23. 2. 2012 15:10

amalia:ja som viac-menej reagovala na to, že v Čechách je baklažán za 40-50 korún, ako píše dolu Jana R. Mne sa zdá, že u nás je všetko drahšie - rukola sáčok za 1,7 euro a pod. Ale čo narobíme?!

amalia amalia

23. 2. 2012 15:03

Magdalenka, baklažán opekám osobitne na panvici, kúpila som ho v Kauflande, myslím. že stál menej ako 2,50 za kilo. Jeden väčší váži okolo 400 g, takže je to síce dosť, ale do novej úrody je ďaleko. Kolieska cibule sú surové:-), môžeš ioh tiež pokvapkať troškou citrónovej šťavy.

magdalenka magdalenka

23. 2. 2012 14:50

amalia: V Bille je u nás (BA Farského) baklažán cca za 3 euro, ak sa nemýlim. V sezóne asi za polovicu.
Baklažán sa opeká na oleji extra? Cibuľa surová pri servírovaní?
Ď.

amalia amalia

23. 2. 2012 14:44

Janka, ja baklažán môžem na všetky možné spôsoby:-p, škoda, že je u vás teraz drahý;-( U nás ceny potravín tiež nie sú ľudové... Špagetka, dík:-K

spagetka spagetka

23. 2. 2012 14:38

Jej a červená cibulka u toho, to se mi líííbí, jinak jasně :-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2012 14:28

Lilek jsem dělala jen jednou a to smažený. Cena v tuto dobu je docela vysoká, u nás kolem 40-50 kč. Takže musím na případný experiment počkat, až půjde cena dolů.:-D Co, kdyby mi to pak nechutnalo, za ty prachy?:-D:-D:-D. Ale tvá rybka v té kombinaci se mi moc líbí.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: tolstolobik recept tolstolobik cena www recepty z tolstolobika cena tolstolobik steak z tloustolobika filé z tolstolobika cena tolstolobika tolstolobik jinak recept lilek žán valžán obalovany tolstolobik tolstolobik na medu baklažán alá žán tolstolobik recepty smaženy

Suroviny: tolstolobik, lilek, cibule červená, citron, citron, tymián, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Tolstolobik s baklažánom

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jLLy