Pizza líné rebuše
Suroviny
Porce: 2, 3 4... to záleží....
Nutriční hodnoty
Energie | 4 434 kJ / 1 060 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,24 g |
Tuky | 64,65 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,67 g |
Sacharidy | 20,98 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Název proto, že jsem byla líná těsto dělat.. a do podobných rovnou přidávám této pizze hodně podobnou, ale tato je přece jenom jiná, zejména tím, že je velmi příjemně pikantní.
Dobrou chuť, přátelé.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2012 19:57
Nádhera, skvělé - ne, nádherné fotky, dokonalé ingredience a určitě i perfektní výsledek. Jen se sliny sbíhají
23. 2. 2012 18:57
Krásná pizzaprý od líné rebušetak to jsem zvědavá až jí ta lenost přejdeto bude pak jízda+1
23. 2. 2012 18:54
Moje milí líná Rebuše.
To cos vytvořila je přesně podle mé chutě. Vše to co mám rád na jednom místě. To musí být taková dobrůtka.
Závidím rebečákovi.
To cos vytvořila je přesně podle mé chutě. Vše to co mám rád na jednom místě. To musí být taková dobrůtka.
Závidím rebečákovi.
23. 2. 2012 17:35
Nadja: no právě.. protože vím, že ta fotka toho koření je na.. nejde přečít, proto jsem ti vděčná, žes to tak hezky popsala, víííš
23. 2. 2012 17:29
rebeka: asi ano, ale já to nepřečtu - buď by to chtělo obrázek zvětšit nebo si vzít lupu - alespoň pro mne.
23. 2. 2012 17:05
rebeka: dávám ti 16.boda bez velkého přemýšlení, pizza je fajny záležitost a nijak nekrade čas-hodně jéí dělávám v létě, nebo k večeři
23. 2. 2012 16:54
cathleen: možná stejně.. jenom se mi nechtělo dělat s těstem děkuji
23. 2. 2012 16:39
Áááá...fantazie! Začalas pracovat ve foodstylingu?úžasné, chutné a inspirativní fotky
P.S. Jak potom musí vypadat pizza pilné rebuše?
P.S. Jak potom musí vypadat pizza pilné rebuše?
23. 2. 2012 16:32
Tu musím udělat, to si zase u mlaďase šplhnu.
23. 2. 2012 16:21
chocolate: tak už jsem rebekulína no, maucta
srettka: ty jsi prdloň heřmánkového typu
Jana Remkova: no jistě... víš, jak je dobrá
Nadja: díky.. ono je to na té fotce to info sice taky, ale tys to popsala dokonale
díky všem
srettka: ty jsi prdloň heřmánkového typu
Jana Remkova: no jistě... víš, jak je dobrá
Nadja: díky.. ono je to na té fotce to info sice taky, ale tys to popsala dokonale
díky všem
23. 2. 2012 15:57
Rebuše líná, buď líná častěji a nějakou pošli, dala bych si hned.
Tobě za to bodík letí.
Tobě za to bodík letí.
23. 2. 2012 15:50
Pro ty, co jsou líní hledat koření u Antonína:
http://koreni.cz/detail.php?pid=192&myid=dc634dba6...
Aglio peperoncini - italská pikantní česneková směs na všechny druhy těstovin, výborná na vaječné pokrmy, pizzu, dušenou i čerstvou zeleninu, do zapékaných pokrmů. Směs je namíchána z hrubě drcených koření a proto na pokrmech vytváří typickou mozaiku. Přidáním olivového oleje získáme proslulou omáčku na těstoviny Aglio olio peperoncini, která v lednici vydrží i několik týdnů.
Obsahuje: česnek, paprika pálivá a sladká, pepř bílý, petržel, sůl (15%). Cena 24 Kč za 34 g.
Tolik Antonín.
http://koreni.cz/detail.php?pid=192&myid=dc634dba6...
Aglio peperoncini - italská pikantní česneková směs na všechny druhy těstovin, výborná na vaječné pokrmy, pizzu, dušenou i čerstvou zeleninu, do zapékaných pokrmů. Směs je namíchána z hrubě drcených koření a proto na pokrmech vytváří typickou mozaiku. Přidáním olivového oleje získáme proslulou omáčku na těstoviny Aglio olio peperoncini, která v lednici vydrží i několik týdnů.
Obsahuje: česnek, paprika pálivá a sladká, pepř bílý, petržel, sůl (15%). Cena 24 Kč za 34 g.
Tolik Antonín.
23. 2. 2012 15:48
nádhera ty tvoje fotky jsou nádherné a Pizza je určitě výborná+13
23. 2. 2012 15:28
Velmi lákavá ukážu klukům na obrázku Taky bych chtěla být takto líná dnes jsem líná a u nás proto
šunkofleky
šunkofleky
23. 2. 2012 14:55
srettka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 3 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 4 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 5 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 9 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Celerové hranolky z trouby
Tynushka12 uvařila před 2 hodinami
Brokolicovo-sýrové kuličky
Happy.mom uvařila před 2 hodinami
Vepřová kolena pečená
Mazlik123 uvařil před 2 hodinami
Chlupaté noky či knedlíky ze syrových brambor a bez vajíčka
Swarofka uvařila před 2 hodinami
Nejlepší špenát
simei uvařila před 4 hodinami
Kefírová buchta - rychlovka
janatka uvařil před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
Pepynn uvařila před 5 hodinami
Polévka s pohankou a kopřivami
spinner uvařila před 5 hodinami
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 5 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna
Jak vytvarovat těsto na pizzu hned dvěma způsoby. Video vás naučí připravit dokonalou italskou pochoutku
Další recepty
Tématické fráze: pizza recept recept pizza jamie oliver jamie oliver pizza testo na pizzu jamie oliver pizza jamie oliver recept na pizzu jamie oliver mail aglioeolio.ch loc:cz jamie oliver pizza recept pizza na panvi jamie oliver pizza jamie oliver recept celerová polévka albert pizza aglio jamie oliver těsto na pizu jamie oliver recept na pizzu pizza těsto jamie oliver pizza recepty recept na pizzu pizza líného vylepšení koupené pizzy jamie oliver růžičková kapusta
Suroviny: olej olivový, pomodorini di colina, rajče, feferonka, šunka, koření od antonína, sušená bazalka, koření oregáno, tymián, cibule, česnek, sýr mozzarella, sůl, cukr krupice, rukola
Pizza líné rebuše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wZZX
39 názorů