Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bystřické fašaňkové koblihy

Smažené bochánky, tedy koblihy, děláme nejčastěji na sklonku zimy, v období masopustu. Kynuté těsto smažíme v rozpáleném oleji a poté libovolně doplníme podle chutí. Někomu stačí cukr, jiný naplní marmeládou nebo tvarohem.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 90 min Doba tepelné úpravy: 10 min bez dob kynutí

100 min (90 min příprava + 10 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

18. 2. 2012 10:37

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

z dávky bude asi 48 koblihů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 781 kJ / 3 533 kcal
Bílkoviny87,72 g
Tuky121,47 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 166 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy482,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Při zdobení se fantazii meze nekladou, ... co chutě ráčí :)) Recept jsem v týdnu dostala od paní Libušky, v její rodině se dědí už od praprababičky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

senky senky

19. 2. 2012 11:43

Anna Kocikova: stačí zavolat,zadělám přesně na čas:-D:-D

rebeka:přijeď, nět prablema;-):-))

rebeka rebeka

18. 2. 2012 19:17

šušlíku, tímto by jsi mě uhostila..mňáám:-p:-p;-):yes::yes::-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

18. 2. 2012 14:25

Příští neděli přes městečko projíždíme;-)věřím,že várečka bude čekat i na nás;-):-D
Šenky-jsou krásné:-K+13:yes:;-)

majda 2

18. 2. 2012 13:26

Domácí koblížky jsem moc dobré!Škoda,že jsou moc kalorické:-(:-))+12

AniCiz

18. 2. 2012 13:12

:yes:mňaaam..:-K:-K:-K:-*

Irrena Irrena

18. 2. 2012 12:25

Ty bych si hned dala:-p:yes:

mysulka mysulka

18. 2. 2012 12:19

:-p mňam, vypadají moc dobře :yes::-K

jirholu jirholu

18. 2. 2012 12:08

Kobližky vypadají skvěle :-p:-D +5:yes:

senky senky

18. 2. 2012 11:42

Nadja:ne ne Nadi, už nemusí, stačí jenom ta chvilka, než si ze všech kousků udělám bochánky a než se rozehřeje olej.Pak zase od prvního začínám smažit a bohatě to stačí, naskakují před očima při smažení;-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 2. 2012 11:35

Tak jsem si nabídla,díky:-p:-p:-p+1:yes:

Nadja Nadja

18. 2. 2012 11:08

Koblihy už nekynou, jenom těsto?

suslajda suslajda

18. 2. 2012 11:05

;-)prosím dvě ke kávičce:-*děkuji:yes::yes:+3

senky senky

18. 2. 2012 10:45

magdalenka: přesně tak, mám bílky v lednici, ale protože ty koblihy budou se mnou cestovat autobusem na návštěvu, dnes jenom s povidly:-D:-D

magdalenka magdalenka

18. 2. 2012 10:42

Robím obdobne a pretože do cesta dávam tiež iba žĺtky - bielky vyšľahám s cukrom a pridám džem a ten dávame na vrch pri konzumácii.
Pa a :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

18. 2. 2012 10:42

:-p na sežrání!!:yes::yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bílková pěna na koblihy koblihy s pěnou jak naplnit koblihy slovenské koblihy koblihy s povidly ostatkové koblihy fasankove koblížky koblihy se sněhem fašankové dobroty recept na koblihy koblihy z penou koblihy recept koblihy koblihy s důlkem slozeni koblihy koblihy s důlkem pena na koblihy koblihy s bramborou koblihy slozeni fasangove koblihy

Suroviny: mouka hladká, cukr krupice, máslo, mléko, droždí čerstvé, žloutek, sůl, rum, olej

TopRecepty.cz

Bystřické fašaňkové koblihy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/g67j