Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí Gumbo

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 50 min

70 min (20 min příprava + 50 min tepelná úprava)

16. 2. 2012 20:29

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 653 kJ / 873 kcal
Bílkoviny113,85 g
Tuky20,63 g
Vláknina17,68 g
Cholesterol 248 mg
Sodík 1,86 g
Sůl4,63 g
Sacharidy51,24 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 13:47

rebeka:Zorka môže byť rada, že si jej recept takto ozdobila, paráda!

rebeka rebeka

21. 11. 2012 13:39

Zorinko, konečně jsem se dokopala k realizaci tvého receptu:-8
je to výborné:yes::yes: bodík už jsem dala dávno, teď jenom pár obrázků, jestli nevadí;-)
děkuji za výborný recept, který mohu jen doporučit;-):yes:
pochutnáte si a svůj zažívací trakt nezatížíte.. je to skvělé:-K:yes::-)

rebeka rebeka

18. 2. 2012 00:16

porada:já taky díky:-) Zorka je tu nová, o fotkách, ostatně jakou spousta nováčků, nevěděla, že se nesmí kopírovat, a v dobré vůli nám tu chtěla předložit jinou kuchyni a hned ze startu jsme ji skoro odradili...
snad to není její poslední recept, byla by to škoda.. hlavně naše;-):-)

porada

17. 2. 2012 23:36

Rebeko, díky:-8, držím se rčení píchnout se může,pohladit musí.:-O

rebeka rebeka

17. 2. 2012 23:27

porada::yes:

porada

17. 2. 2012 23:20

Pro Sabinu - musím se Zorky zastat, osobně na receptu nevidím nic "drzého". Já jsem upozornil na použitou fotku a ne na recept.Pokud se podíváte na můj přidaný odkaz a přečtete si pozorně recept, budete asi překvapena. Jedná se totiž opravdu o recept na kuřecí Gumbo.:-8:-8

rebeka rebeka

17. 2. 2012 18:18

sabina: mě se to až tak drzé nezdá... název je Kuřecí Gumbo, tak proč ne?

sabina

17. 2. 2012 17:49

měnit mořské plody za kuře????? není to drzé vůči tomu receptu a jeho tradicím?! to je jak Babica, dejte limetku, když jí nemáte, dejte citron, když ho nemáte, dejte ocet, když ho nemáte nedávejte nic.

magdalenka magdalenka

17. 2. 2012 10:58

Zoriazz: tebe tiež. ;-)

Zoriazz

17. 2. 2012 10:54

magdalenka: některé recepty jsou originál ode mě. Zelené thajské karí, česnekové kuře a čočková polévka, inspirace přišla v Anglii a takhle je dělám já po svém. Přeji příjemné surfování.

magdalenka magdalenka

17. 2. 2012 10:51

Zoriazz: Myslím, že si nepochopila princíp, škoda.
A väčšina z nás vie surfovať a hľadať recepty na iných weboch.

Zoriazz

17. 2. 2012 10:47

magdalenka: Promiň, Magdalenko, nevěděla jsem, že to tu až tak prožíváte. Nechci sbírat body, to je mi jedno. Chtěla jsem Vám dát nové inspirativní věci, které vařím. Pokud někdo nemá pochopení, tak nenadělám nic.:-)

magdalenka magdalenka

17. 2. 2012 10:40

Zoriazz: Ja ti verím všetko, čo si napísala - že to varíš a že si to tu chcela ozvláštniť. Uniklo ti, že na fotky sa vzťahuje autorské právo, bez súhlasu autora ich nesmieš zverejňovať, je to žalovateľné a neetické. A toto vadí nielen mne.
Času a miesta je tu dosť - keď uvaríš, nafotíš a dáš sem, alebo ak nemáš fotoaparát, pridáš bez fotky.
Ako by si sa ty cítila, keby si tu tebou zverejnený recept (napr. buchty od tvojej babičky), aj so svojou fotkou a zo svojej kuchyne iba tak náhodou objavila na nejakom webe? A pridal ich XY.
Myslím, že po rozkukaní sa tu budeš cítiť dobre.

Zoriazz

17. 2. 2012 10:22

magdalenka: že jsem použila fotku jídla, které doma vařím a mám ozkoušené přece nic neznamená. chtěla jsem Vám sem dát recepty, které jsou z cizích stránek, mám je ozkoušené, některé ingredience používám jinak nebo postupy dělám jinak a všechno jsem to sem napsala. Jen jsem to prostě včera nevařila, a tak nemám fotku. Chtěla jsem oživit toprecepty jídly, které se u nás nevaří, to ale neznamená, že je sama vymýšlím. Opravdu je doma vařím. Tady přece nejde o to, jestli mám doma foťák, to je to, co je pro vás důležité? Pokud ano, tak je mi to líto.

magdalenka magdalenka

17. 2. 2012 10:15

Tiež som sklamaná Zorkiným prístupom...:-( nie je ťažké opisovať recepty z iných stránok, pridávať ich sem vrátane fotiek. Ale prijímať pochvaly?

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gambo gambo recept polévka gumbo kuřecí směs gumbo gambo jidlo recept gambo polévka gumbo recept gumbo polévka kuřecí gambo recept na gambo kuřecí jambalaya cajun jidlo gumbo kuracie gumbo kuře po turecku kuřecí směs gumbo s klobásou gambo recepty polevka gambo kuřecí curry gumbo pikantní kuře po turecku

Suroviny: olej slunečnicový, cibule, celer řapíkatý, paprika čerstvá zelená, česnek, prsa kuřecí, koření oregáno sušené, paprika sušená sladká, římský kmín mletý, mouka, klobása papriková, rajče sekané, vývar kuřecí, cuketa

TopRecepty.cz

Kuřecí Gumbo

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/53AA